Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Meri padureti

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

e mar paduret. in rasadnita rece afara, semanat toamna in amestec de turba. se mai poate forta tinindu-l o luna la rece in frigider, in servetel umed, dar daca incolteste spre sfirsitul verii trebuie tinut la 15C peste iarna, altfel sansa de a-l pierde e f mare.

Editat de xaxa
Link spre comentariu

imi trebuie marul pur si simplu. e si ceva nostalgie, e si un bun polenizator. marul paduret e rezistent pina dincolo de zona Poloniei (e drept ca si aici sint oarece soiuri, da in general merge) nu se pune asa serios problema adaptarii, ca la smochin de ex. la Sighetul Marmatiei este un muzeu al satului plin de meri padureti, da nu mai am eu contacte acolo.

Link spre comentariu

multumesc. din mere foarte coapte, sau eventual bete din virf de ramuri, as putea incerca si niste butasiri. daca persoana are asa ceva in livada si vrea sa vinda un puiet, pot sa cumpar, numa sa nu fie dintre cei "educati" din pepiniera, exista soiuri foarte apropiate de merii padureti, care sint folositi ca polenizatori.

n-as vrea sa indemn pe cineva sa dezgroape din padure, nu e o chestie prea legala.

Editat de xaxa
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări