Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

gradinita

MifTy

Postări Recomandate

pentru ca la topicul cu vanzari/cumparari/servicii nu prea se potriveste, intreb aici: cine are prea multe componente de PC, in general vechi sau (semi)belite, si este din constanta, il rog sa ma contacteze.este vorba de o gradinita "de cartier" (de stat, nu particulara), care are, pentru copii 2 pc-uri 386 nasoale rau... si am fost intrebat daca nu as putea asambla niste pc-uri cat de cat utilizabile.eu nu prea mai am componente din care sa inchei un PC (unele sunt incompatibile, altele sunt defecte), astfel incat fac un apel la cine doreste sa scape de vechituri, fara sa apeleze la ghena...(nu, nu e nici un banc, vorbesc foarte serios!!! mai ales ca vechile firme de PC-uri second pe care le stiam eu in constanta au cam disparut, iar celalalte aparute mai nou au niste preturi cam nesimtite...)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

Top autori în acest subiect

pentru ca la topicul cu vanzari/cumparari/servicii nu prea se potriveste, intreb aici: cine are prea multe componente de PC, in general vechi sau (semi)belite, si este din constanta, il rog sa ma contacteze.este vorba de o gradinita "de cartier" (de stat, nu particulara), care are, pentru copii 2 pc-uri 386 nasoale rau... si am fost intrebat daca nu as putea asambla niste pc-uri cat de cat utilizabile.eu nu prea mai am componente din care sa inchei un PC (unele sunt incompatibile, altele sunt defecte), astfel incat fac un apel la cine doreste sa scape de vechituri, fara sa apeleze la ghena...(nu, nu e nici un banc, vorbesc foarte serios!!! mai ales ca vechile firme de PC-uri second pe care le stiam eu in constanta au cam disparut, iar celalalte aparute mai nou au niste preturi cam nesimtite...)

Cine stie pe ce educatoare mishto ti s-a pus pata........... :sex: :sex: ...........sau mai stii....poate chiar directoarea-i in vizor. :smt043 :smt043
Link spre comentariu

am eu faţă de gerontofil????cea mai tânără din educatoare are cam cu 20 de ani mai mult ca mine... adică aproape 60 de ani!!! :smt005 doar nu vă imaginaţi că o educatoare tinerică s-ar angaja pe un salariu de mizerie... :goodman:

Link spre comentariu

am eu faţă de gerontofil????cea mai tânără din educatoare are cam cu 20 de ani mai mult ca mine... adică aproape 60 de ani!!! :smt005 doar nu vă imaginaţi că o educatoare tinerică s-ar angaja pe un salariu de mizerie... :goodman:

Regret enorm ca in Constanta doar babornitele-s educatoare. :smt087 :smt088 Pe aici pe la mine sant niste tipe superbe, tot una si una, pe cuvant daca mint. De-aia ma gandeam ca cine stie ce planuri diabolice ti-ai facut, in asa fel incat , mai cu un RAM, mai cu o placa video, i-o pui cate unei papusi de pe acolo. Mai alea ca ai antecedente, parca vad nu demult semnatura aia a ta cu blonda care te chema s-o babardesti...si pe tine parca nu te prea tragea inima s-o faci. :smt036 :smt048 :smt037
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări