Shambala Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Dat fiind ca este vorba despre un incepator cred ca i-ar fi de ajutor si postarea sau trimiterea catre un cablaj corect. Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Aprilie 7, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Acum 31 minute, Shambala a spus: Dat fiind ca este vorba despre un incepator cred ca i-ar fi de ajutor si postarea sau trimiterea catre un cablaj corect. Chiar miar fi de folos,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
aurel70 Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Eu am folosit (cand a aparut) cablajul din suplimentul audio din 90-91, desenul cablajului este corect, dar nu am la indemana acea revista. Dar cablajul parca era numai pentru amplificator, fara corector. Este bine sa aruncati o privire si aici Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Aprilie 7, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Va multumesc. Link spre comentariu
lalihifi Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Vezi ca ai sanse mari sa fie contrafacute . Am schimbat la un amplificator multicanal doua integrate tda2030 si sincer cele noi se auzeau jalnic si se incalzeau rau . Daca nu esti sigur de ele mai bine nu te apuci (era bine sa fi avut doua integrate recuperate de pe placi) Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Aprilie 8, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Sanatate, sunt din recuperari provine dintrun sistem 5.1, va multumesc pentru atentionare. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Păi TDA2030 serioase nu se găsesc prin sisteme 5.1 actuale ci prin aparate din anii 80-90.... Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Cred ca mai am eu ceva recuperate de prin tv-urile crt: TDA2030, 2040, 2050 si 2051. Link spre comentariu
aurel70 Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Salutare! Am gasit (cu greu) suplimentul audio din 1990 din care am facut la vremea respectiva amplifuri cu TDA2030. Nu are corectia de ton , dar are corectia fiziologica. Este varianta cu alimentare simetrica.Pozele nu au o calitate foarte buna, dar daca doriti si vedeti mai bine (sper) va pot ajuta sa faceti cablajul, care este corect. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum