Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE40D5500

virgil75

Postări Recomandate

main BN41-01660B

ecran LTJ400HM03-B

sursa BN44-00422B

Salutare am acest tv care se restarteaza dupa logo am verificat ledurile si sunt bune  tensiunile masurate sunt ok.Am incercat si cald la procesor si nici o schimbare.Banuiesc softul din nand.Rog daca ma poate ajuta cineva cu un bin pentru NAND Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Roman

3

• Costica Tv

3

• virgil75

2

• vizicon

2

Top autori în acest subiect

La 08.04.2021 la 19:42, virgil75 a spus:

Multumesc dumpurile au fost ok am  asteptat mai mult dupa NAND nou al meu avea blocuri multe defecte

Ma bucur ca a fost rezolvat .O zi buna sa aveți.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Acum 1 oră, iuliantv a spus:

nu cred ca 35  :scarpin

OK, daca nu crezi, uite mai jos in poza cu cate badurii functioneaza tv-ul OK, am set de 4 placi primite din Germania, a 3 placa este cu badurile multe din poza atasata si functioneaza PERFECT, eu am facut multe si am gasit explicatia de ce tv-ul functioneaza cu atatea blocurii defecte in nand sau mai bine il lasam pe misuraelectronic sa ne spuna si noua care este explicatia (depanatorul lui peste fript) omul asta care sade la doua blocuri de mine si ii trimit mereu clientii ca sa isi vanda piesele (de nevoie ca sa imi repar device-urile) nu are niciun fel de respect fata de nimeni, intrun cuvant e "ROBOT PROGRAMAT". programat ca sa isi vanda piesele (atrage clientii pe forum....etc) si sa duca unele topic-uri (posibil bune) la pubela forumului, nu ma legam de el ca stiu ce hram poarta, dar a inceput sa-mi trimita mesaje urate in privat si cu

siguranta au primit si alti colegi aceste mesaje in privat.....

NAND-CU-BLOCURI-MULTE-DEFECTE.png

Sanatate

2 membri activi în această conversație (inclusiv tu)
  1. Costica Tv
    Citește:Chiar acum
  2.  
  3. Analfabet TV 
    Citește:Octombrie 9
  4.  
  5.  

Tot in groapa, cu prostii Costica..? 

M-ai nou, susții ciorile...

e baiat bun, da tot din casa... 
DOAMNE FEREȘTE. 
Ori ati bagat dej'tele amandoi in acesi priza ori fumați aceasi Buruiana 

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 28 minute, dan-a2 a spus:

Pai Misu are 2 conturi ?:scarpin

Are are si tot are !!, ca omul se hraneste bine la restaurant la ora fixa !!!....nu mai spun nimic, dar pentru ca sa luat de viata mea suparata....................................................................................

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări