Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Avertisment !

RST

Postări Recomandate

Observ ca tot ce scriu eu pe aici se duce la pubela. 

Aveti ceva impotriva creatiei ? Aveti ceva impotriva la amintiri care va batuie ? Stiu ca raspunsul e DA ! Asa ca procedez ca atare. 

In primul rand, aversiunea asta provine din PROSTIE. Dupa, e invidia. Dar sa ne concentram asupra prostiei. 

Care din voi mai e live ? Care stie sa mai faca ceva cu transceiverul ? 

Transceiverul e chestia aia cu care comunicati odata....aia care acum putrezeste-n beci, sau e pe post de mobila, cu mileu pe el . 

Nu am vazut picior de " forumist " in concursurile locale ! Sau dvs comunicati direct cu Marte ? 

Daca nu e prostia si nici invidia la mijloc, explicatim-mi o varianta plauzibila in care sa inteleg si eu ce plm aveti cu astia care au idei proprii ? 

Va supara tare treaba asta ? Va mananca rau ? 

Ok, mi-ati dat un motiv sa intru eu, asa cu forta de cioban. Facem prezenta ! Adica strigam catalogul......sa vedem cine mai are chef de sfaturi si pubele. 

Da, emit fara licenta. Cand vreau, pe oricare frecventa, cu ce putere...ma duce. Si vom face prezenta.  

V-a mancat in cur, mi-ati trezit interesul.

Pentru sugestii si reclamatii, apelati aici https://www.ancom.ro/

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• RST

3

• Mircea

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

PS: Asta e si o incercare de autoexcludere ( cu sanse reale de succes ) dintr-o " comunitate " concentrata doar pe confirmarea ca apa calda inventata in anii 40 e calda si acum, iar orice incercare de a atenta la temperatura apei calde, stabilita in 1956, se considera act de terorism. 

VAX si multi altii cu ceva creier la cap au reusit autoexcluderea, voi reusi si ru ( nu-s mult mai prost decat dumnelor :P ) 

No offence, dar cam e cazul. Acum 3 ani, cand am " debutat " pe forum, erau discutii mai frumoase, inca mai erau oameni pasionati. 

PS: Tind sa cred ca nu ne-m uitat conditia de om, care presupune limbajul articulat, verbal. Ar fi suficient sa aud ( macar ) in eter pe cineva de pe forum, si imi voi schimba parerea. Nu si decizia. 

Tot am impresia ca internetul asta ne duce inapoi la stadiul animalic, in care instinctele domina ratiunea. 

Editat de RST
Link spre comentariu

Concret, sa inchei definitiv subiectul, prin mai-iunie, iulie, cand o sa-mi " deschid " atelierul de vara pe terasa, si o sa ma mai liberez de Underground, voi intra in 3705Khz folosindu-mi direct numele ( Felix ). 

Ideea este ca voi folosi exclusiv aparatura conceputa si construita de mine, total diferita de orice exista in literatura de specialitate, adica tocmai aia care a fost " pubelata " asiduu. 

Dupa ce vedem rezultatele, facem recensamantul si vom vedea cine, in toata lumea asta, isi mai face in 2021, transceiver complet de unul singur, pe ideile lui. 

Keep in touch, pana atunci tre; sa rezolv intalnirile de gradul 3 de la Underground ;). 

Toate cele bune, iar ce am scris e valabil. 

Link spre comentariu

Mai uşor cu băutura, că dai prea multe din casă....de acolo şi drumul spre Pubelă a creaţiilor originale.Poate nu mai sunt mulţi radioamatori, dar sigur ăia puţinii mai au bun simţ.Lucru ce nu se poate spune despre tine...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări