ionroata Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 De vanzare ce se vede in imagini. Modelul si tipul se vede in imagini. Aspect exterior bun, fata trebuie curatata. La interior nu pare sa fie umblat in ea. 175 lei https://postimg.cc/gallery/51J9W8V Link spre comentariu
ionroata Postat Aprilie 5, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2021 Negociabil. Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 (editat) Ai ceva specificații ? ( Toleranță, stabilitate, etc ) . Pe net n-am găsit nimic. Editat Aprilie 5, 2021 de UDAR Link spre comentariu
ionroata Postat Aprilie 6, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2021 @UDAR nu am mai multe informatii. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Acum 11 ore, UDAR a spus: Pe net n-am găsit nimic. Nici n-o sa gasiti. Poate la cineva care a lucrat in INM sa fi pastrat ceva documentatie veche. Si eu am modelul asta, si e problema cu manganina imbatranita, mai ales pe x10000. Deci chiar daca dadea toleranta, posibil sa nu gasesti ce e pe hartie. Cu un aparat de masura bun (o punte) o poti recalibra, iar stabilitatea e cea oferita de manganina. Nu stau acum sa caut, dar sigur se gaseste pe net. Vad ca are si o hartie lipita cu corectie de masura, cel putin asa pare. Comutatoarele sunt de incredere, e o scula buna la casa omului, si destul de mica in raport cu ce se mai gaseste, daca o aduci in parametri. Free up. Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Acum 1 oră, doru3160 a spus: Cu un aparat de masura bun (o punte) o poti recalibra, iar stabilitatea e cea oferita de manganina. Ai perfectă dreptate doar că - în cazul meu cel puțin - intru într-un cerc vicios . Aveam nevoie de o decadă de rezistențe precisă ca să verific/calibrez ce mai am deci dacă am nevoie de o punte ca să calibrez decada n-am făcut nimic . Oricum, mulțumesc pentru răspuns și spor la vânzare! PS Hârtia lipită cred că e tabelul de simulare a unei rezistențe cu platină (RTD ) de tip Pt100 . Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Acum 11 minute, UDAR a spus: Aveam nevoie de o decadă de rezistențe precisă ca să verific/calibrez ce mai am deci dacă am nevoie de o punte ca să calibrez decada n-am făcut nimic Am vorbit la modul general. Posibil asta pusa la vanzare sa fie ok. Eu am avut mai multe si asta am constatat. Oricum, la vechimea lor, indiferent de stare, tot trebuie sa verifici cum se prezinta. Ma indoiesc ca poti cumpara asa ceva si sa te bizui 100% pe ce are, fara verificare. Link spre comentariu
UDAR Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Ai dreptate , am fost probabil puțin cam optimist . Link spre comentariu
ionroata Postat Aprilie 8, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Se poate inchide/sterge. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate