TibiBzg Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Buna ziua, stimati colegi! Am facut cateva job-uri cu un Phantom 4 Pro, m-am prins destul de repede cum functioneaza jucaria asta, foare faina! Am survolat peste cateva culturi agricole, am ajuns acasa si am prelucrat job-urie in Pix4D capture, am realizat ortofotoplan-ul fiecarui job, merge exportat si KML file, pentru Google Earth. Job-urile au fost reizate tot cu o aplicatie Pix4D, mai exact mapper. Dupa experienta asta pot spune ca sunt foarte multumit de ceea ce ofera Pix4D, in special varianta capture, insa dezavantuajul vine la mapper si o sa expun, punctual minusurile pe care le consider eu. 1) Numarul mare de fisiere (peste 1gb, in fucntie de marimea jb-ului) pastrate pe spatiu de stocare pentru ortofotoplan (concret pentru vizualizarea fisierului KML, in Google Earth) 2) Licenta care ar trebui platita pentru Pix4D (peste 200 E/luna) 3) Dupa importul ortofotoplanului in Google Earth nu pot sa suprapun alte poligoane peste el. In concluzie, as vrea sa stiu daca exista alta varianta de a creea ortofotoplanuri cu acesta drona eliminand minusurile mentionate anterior. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum