CIBY2 Postat Mai 12, 2021 Partajează Postat Mai 12, 2021 Pai daca romanul nostru nu are curtea imprejmuita se simte ca la nudisti. Si in plus, mai creste si el ceva prin gradina, de la salata la purcei. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 12, 2021 Partajează Postat Mai 12, 2021 Ciby.Păi ăsta-i miezu' problemei,românu are animale pe lângă casă!!În Canada când am fost am văzut că în oraşe sunt gărduleţe pe lângă casă iar la ţară niciunul!!Dar la ţară nimeni nu ţine animale... Link spre comentariu
leo177 Postat August 1, 2021 Partajează Postat August 1, 2021 eu am ingradit o portiune de gradina 80 de metri cu panou bordurat de 3,5 grosime 1,70 inaltime pe 2 m,,toata treaba m a costat 6000 lei materiale +manopra ,,pt mine aceasta solutie a fost mai ieftina si calitattiva Link spre comentariu
l3ifei Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 (editat) Buna ziua ! As avea si eu nevoie sa construiesc un gard simplu si eficient in curte. Impart curtea cu vecinul meu si el are caine, si am si eu caine dar nu se inteleg. Vreau sa fac un gard in lungul curtii (max 20m) ca sa nu se poata ataca cainii. Cum as putea sa fac in cel mai ieftin mod posibil? Tin sa mentionez ca as avea nevoie si de o poarta de acces pietonal. Va multumesc ! Editat Martie 10, 2023 de l3ifei Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2023 Partajează Postat Martie 10, 2023 Cel mai ieftin ar fi un gard de sârmă sudată sau împletită, dar câinii s-ar lătra toată ziua văzându-se prin el.O variantă ajutătoare ar fi acoperirea sârmei cu plasă deasă și opacă de plastic ,,antigrindină,,. Altă variantă ar fi gard din tablă zincată și ondulată, pe suport de țeavă rectangulară.Dezavantajul e că la vânt puternic pocnește supărător si ar necesita niste întărituri diagonale care ar mai crește oarecum pretul. Cel mai comun ar fi gardul de placi de ciment ornamental, nu e chiar ieftin dar e cel mai durabil. Doar întrebând și comparând diversele variante se poate alege ceva optim... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum