Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Gard de împrejmuire

trasorv

Postări Recomandate

Pai daca romanul nostru nu are curtea imprejmuita se simte ca la nudisti. Si in plus, mai creste si el ceva prin gradina, de la salata la purcei.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• Faker

3

• trasorv

3

• daniels

2

Top autori în acest subiect

Ciby.Păi ăsta-i miezu' problemei,românu are animale pe lângă casă!!În Canada când am fost am văzut că în oraşe sunt gărduleţe pe lângă casă iar la ţară niciunul!!Dar la ţară nimeni nu ţine animale...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

eu am ingradit o portiune de gradina 80 de metri cu panou bordurat de 3,5 grosime 1,70 inaltime pe 2 m,,toata treaba m a costat 6000 lei materiale +manopra ,,pt mine aceasta solutie a fost mai ieftina si calitattiva 

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Buna ziua !
As avea si eu nevoie sa construiesc un gard simplu si eficient in curte.
Impart curtea cu vecinul meu si el are caine, si am si eu caine dar nu se inteleg.

Vreau sa fac un gard in lungul curtii (max 20m)  ca sa nu se poata ataca cainii.
Cum as putea sa fac in cel mai ieftin mod posibil? Tin sa mentionez ca as avea nevoie si de o poarta de acces pietonal.

Va multumesc !

Editat de l3ifei
Link spre comentariu

Cel mai ieftin ar fi un gard de sârmă sudată sau împletită, dar câinii s-ar lătra toată ziua văzându-se prin el.O variantă ajutătoare ar fi acoperirea sârmei cu plasă deasă și opacă de plastic ,,antigrindină,,.

Altă variantă ar fi gard din tablă zincată și ondulată, pe suport de țeavă rectangulară.Dezavantajul e că la vânt puternic pocnește supărător si ar necesita niste întărituri diagonale care ar mai crește oarecum pretul.

Cel mai comun ar fi gardul de placi de ciment ornamental, nu e chiar ieftin dar e cel mai durabil.

Doar întrebând și comparând diversele variante se poate alege ceva optim...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări