trasorv Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 (editat) Ziua bună oameni buni, am o casa undeva la țară și nu știu cu ce să o împrejmuiesc, adică ce gard să fac, care ar fi cel mai bun și ieftin gard ținând cont că sunt în total 170 metri. Pe vecini nu îi interesează, așa s-au învățat chiar dacă gardul din plasă existent nu reprezintă nimic pentru păsări, câini sau alte lighioane, așa că îl voi face pe propria cheltuială. Așadar care tip de gard credeți că este cel mai fezabil ca și preț/calitate ? Editat Aprilie 3, 2021 de trasorv Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Plasa te tine o viata fara mare intretinere. Lemnul trebuie tratat si mentinut in continuu. Link spre comentariu
Faker Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Eu am facut anul trecut vreo 40m de gard. Am avut bulamaci de beton, i am bagat in pamant, am intins la baza, mijloc si varf 3 sarme galvanizate de 1,5 mm iar peste astea am pus plasa umbrire impaturata in doua, fixata din loc in loc cu coliere de plastic. Plasa a fost vreo 200 lei, bulamacii i am primit gratis. Mai ieftin de asa nu cred ca se poate. Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 (editat) Daca nu vrei sa te mai deranjeze animalele vecinilor cauta sipca metalica, ca pret nu e chiar ieftina, dar se monteaza usor, rapid si nu trebuie intretinere https://www.dedeman.ro/craiova/sipca-metalica-cutata-pentru-gard-maro-ral-8017-1500-x-100-x-0-45-mm/p/6046896 Editat Aprilie 3, 2021 de daniels Link spre comentariu
trasorv Postat Aprilie 3, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Acum 3 ore, daniels a spus: Daca nu vrei sa te mai deranjeze animalele vecinilor cauta sipca metalica, ca pret nu e chiar ieftina, dar se monteaza usor, rapid si nu trebuie intretinere https://www.dedeman.ro/craiova/sipca-metalica-cutata-pentru-gard-maro-ral-8017-1500-x-100-x-0-45-mm/p/6046896 Nu este ieftină deloc, 170 m m-ar costa peste 200 de milioane Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 (editat) Gard de plasa cu bordura (fundatie sau cum ii zice ) de 20\25cm , eu am asa ceva dar cainii sapa pe jos si mai intra >> Editat Aprilie 3, 2021 de dan-a2 Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Cred că soluţia lui Faker e cea mai ieftină pentru câţiva ani, că nu ştiu cât durează o plasă de umbrire.Important e să găseşti spalieri de vie, chiar recuperaţi de pe la podgorii care au schimbat stâlpii, de obicei ăştia revând ieftin stâlpii recuperaţi.Eu aşa am un gard de vreo zece ani, spalieri de vie şi plasă rectangulară de fier, atunci totul m-a dus pe la 2000 Lei.La o lungime de circa 140m. Link spre comentariu
Faker Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Aici se vand cu 3 lei bucata astia mici, iar cei mari cu 2. Dar se lucra f greu cu aia mari, au app 3m si 90kg, trebuie 2 insi sa il ridici. Link spre comentariu
trasorv Postat Aprilie 4, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Acum 3 ore, validae a spus: Cred că soluţia lui Faker e cea mai ieftină pentru câţiva ani, că nu ştiu cât durează o plasă de umbrire.Important e să găseşti spalieri de vie, chiar recuperaţi de pe la podgorii care au schimbat stâlpii, de obicei ăştia revând ieftin stâlpii recuperaţi.Eu aşa am un gard de vreo zece ani, spalieri de vie şi plasă rectangulară de fier, atunci totul m-a dus pe la 2000 Lei.La o lungime de circa 140m. Da, e o varianta bună fără doar și poate..... Link spre comentariu
Faker Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 (editat) Eu am plasa anti umbrire doar de un an, inca arata bine. Am aflat ulterior ca puteam pune plasa anti grindina, mult mai rezistenta si diferenta la pret f mica. Nu sm stiut atunci asta ca luam. Editat Aprilie 4, 2021 de Faker Link spre comentariu
Simion Irinel Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 (editat) Va salut colegi,despre plasa de Buzau ce puteti spune,si eu ma confrunt cu aceeasi problema si anume constructia unui gard de patru laturi doua de 50m si doua de 40m si ma gandeam sa fac din plasa de Buzau cu grosimea de 5mm si lungimea de 5m bucata care costa 140 lei. Editat Aprilie 4, 2021 de Simion Irinel Link spre comentariu
daniels Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Cum rezista la caini pisici? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 La câini rezistă plasa de Buzău, la pisici nicio şansă....ar trebui acoperită oricum cu plasă de umbrire opacă. Link spre comentariu
CIBY2 Postat Mai 12, 2021 Partajează Postat Mai 12, 2021 La 03.04.2021 la 20:54, dan-a2 a spus: Gard de plasa cu bordura (fundatie sau cum ii zice ) de 20\25cm , eu am asa ceva dar cainii sapa pe jos si mai intra >> La fel am facut si eu, doar ca jos am turnat bordura de ciment de vreo 20 cm adancime in care am prins si partea de jos a plasei. Este adevarat ca in timp bordura se crapa din cauza ciclului inghet-dezghet, dar ramane pe pozitie niste zeci de ani. Cainii si alte lighioane care sapa nu mai au nicio sansa, dar pisicile au invatat drumul pe deasupra. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 12, 2021 Partajează Postat Mai 12, 2021 Cui îi dă mâna îngroapă plasa măcar o juma de metru. Bordura de ciment se macină chiar dacă e îngropată 0,5 m.Mai rău că e scumpă.Mai rentabil ar fi cu panouri semiarmate,înguste,de beton.Fãcute în regim diy. Şi aici ajungem la capitolul de cât de înapoiaţi suntem.Afară,în Vest,nu prea există garduri!Credeţi că la ăia se plimbă câinii ca la noi?!Sau se fură ca la noi?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum