djvas Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 In primul rand va rog sa scuzati partea de engleza din titlu . Ma intereseaza o recomandare pentru un astfel de amplificator pentru tensiune negativa. Tensiunea de mod comun este maxim -16V . Pentru tensiune pozitiva sunt suficiente solutii si am folosit cu succes INAxxx . Pentru negativ sunt destul de putine , un pic mai scumpe si marea problema ca nu prea se gasesc nici macar pe la Farnell. As putea sa-l fac cu un op amp si rezistente dar as cauta o solutie dedicata. Exclusa varianta sa masor pe circuitul de GND. Poate a folosit cineva si are o recomandare concreta sau vreun artificiu testat. De asemenea gain-ul trebuie sa fie intre 5x-50x. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 (editat) Vezi ca sunt INA pana la +/-275V cu alimentare la +/-15V. Sapa bine pe pagina TI. Sunt pe telefon, ca ti-as da link direct. INA146 +/-100V cu alimentare la +/-15V. INA148 +/-200V cu alimentare la +/-15V. Vezi la Differential amplifiers. Le comanzi direct pe TI.com. Editat Aprilie 1, 2021 de Mircea Link spre comentariu
djvas Postat Aprilie 1, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Multumesc. Eu m-am uitat doar la current sense amplifier nu si la instrumentation. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum