Janos.ro Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 PHILIPS 55PFL8007T/12 are dungi verticale. Locul sau marimea lor nu se schimba in functie de continut, dar nici nu reactioneaza la presarea lipiturii COF. Nu am desfacut de tot sa incerc ca presez pe sticla, dar spre T-CON nu reactioneaza. Presupun ca este COF, sau chipul in sine sau lipituri, dar intreb totusi: nu se poate face nimic? Atasez o poza si aici este un video. Link spre comentariu
sadam Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 99,99 % defect cof , Link spre comentariu
Janos.ro Postat Aprilie 1, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2021 COF schimba cineva la noi? Tot vad video la chinezi, dar nu stiu daca la noi se poate Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 La Bucuresti sau Iasi Link spre comentariu
Janos.ro Postat Aprilie 3, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2021 On 4/1/2021 at 4:50 PM, modoran said: La Bucuresti sau Iasi Poate cineva sa-mi recomande o persoana care face? Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Cred ca face si sergionel de pe forum, nu sunt chiar 100% sigur Link spre comentariu
Janos.ro Postat Aprilie 4, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Multumesc, incerc. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 De obicei driverele superioare se distrug de la lichide scurse pe ecran, dar daca ai verificat si esti sigur ca nu a fost scurse lichide, atunci merita reparat ecranul, adica inlocuit driverul superior defect. Link spre comentariu
sergionel Postat Aprilie 9, 2021 Partajează Postat Aprilie 9, 2021 La 04.04.2021 la 7:17, modoran a spus: Cred ca face si sergionel de pe forum, nu sunt chiar 100% sigur da,pot schimba driverele de pe sticla. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum