Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

U2010B - driver triac

catalin004

Postări Recomandate

Va salut...am nevoie de un integrat,modelul SMD din titlu, este driver pentru triac/tiristor...am gasit la Oradea insa se doreste plata online - doresc ramburs

poate are cineva din recuperari

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

4

• BRANCA

1

• validae

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Păi nu ai card de salariu ? E foarte simplu de plătit, trebuie să completezi doar datele vizibile ale cardului, nu cere pinul....iar tranzacţia e înregistrată de bancă, poţi face printscreen şi ai dovada.Fac plăţi de mulţi ani inclusiv în străinătate şi nu au fost probleme....

Link spre comentariu

Amuzanta intrebare in 2021. Era de inteles daca era vorba de vreun pensionar de la tara, dar nu cred ca e cazul de fata ...

Oricum aia cu firma cred ca accepta si plata in contul lor bancar, te duci la ghiseul bancii lor si le depui acolo banii, fara card, la "motiv" treci numarul comenzii

Link spre comentariu

Validae.N-am înţeles exact schema de plată.Unde completezi?La vânzător?Şi de ce te-ar băga în seamă banca pe completarea aia?Cum să înregistreze banca?Eu am card de pensionar.Până la urmă o să mă chinui să-l fac pt plata online.

Link spre comentariu

Mie imi cam place sa dau cu stanga si sa iau cu dreapta...si cu atatea manevre cu conturile astea...deh

Sincer imi vin banii cash, nu pe card, sotia are card

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări