catalin004 Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Va salut...am nevoie de un integrat,modelul SMD din titlu, este driver pentru triac/tiristor...am gasit la Oradea insa se doreste plata online - doresc ramburs poate are cineva din recuperari Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Păi nu ai card de salariu ? E foarte simplu de plătit, trebuie să completezi doar datele vizibile ale cardului, nu cere pinul....iar tranzacţia e înregistrată de bancă, poţi face printscreen şi ai dovada.Fac plăţi de mulţi ani inclusiv în străinătate şi nu au fost probleme.... Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 1, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2021 ok...o sa incerc, multumesc Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Amuzanta intrebare in 2021. Era de inteles daca era vorba de vreun pensionar de la tara, dar nu cred ca e cazul de fata ... Oricum aia cu firma cred ca accepta si plata in contul lor bancar, te duci la ghiseul bancii lor si le depui acolo banii, fara card, la "motiv" treci numarul comenzii Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Validae.N-am înţeles exact schema de plată.Unde completezi?La vânzător?Şi de ce te-ar băga în seamă banca pe completarea aia?Cum să înregistreze banca?Eu am card de pensionar.Până la urmă o să mă chinui să-l fac pt plata online. Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 1, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Mie imi cam place sa dau cu stanga si sa iau cu dreapta...si cu atatea manevre cu conturile astea...deh Sincer imi vin banii cash, nu pe card, sotia are card Link spre comentariu
catalin004 Postat Aprilie 5, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2021 Se poate inchide...am rezolvat cu proforma. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate