Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comanda PCB-uri.

djvas

Postări Recomandate

Doresc sa fac o comanda de PCB-uri dar nu am prea multe de comandat.

Doreste cineva sa-i fac PCB-uri la fabrica sa mai impartim din costurile de trasport ? In functie de user platesc eu comanda sau cer avans ! Pot ajuta si cu proiectarea daca e ceva relativ simplu care nu consuma mult timp. Accept Gerber sau BRD ( eagle ).

Detaliile si pretul le discutam in privat. Oferta este valabila pana vineri cel tarziu sambata.     

Editat de djvas
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• djvas

4

• sesebe

2

• vily

2

• daniels

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 7 luni mai târziu...

Ma pregatesc de o comanda de PCB-uri. Daca este cineva doritor rog sa dea de strire. 

PCB-urile sunt realizate la fabrica, comanda minima 5 BUC din fiecare , fisiere acceptate GERBER sau Eagle .

Oferta valabila  3-4 zile maxim.

Link spre comentariu

Da, stiu. Am facut si eu aseara simularea dar nu am nevoie decit de o singura bucata si cit mai repede (2-3 zile maxim) si in plus inca nu-i varianta finala ca sa merite sa ma arunc la cablaj industrial. Deocamdata este mai mult de test iar daca merge va ramine asa sau poate voi comanda mai tirziu acesta placa. 

As mai avea niste placute mici dar inca nu am gasit conectori cu surub (sau altceva pt instalare pe teren fara letcon) care sa fie SMD sat SMT fara trecere prin cablaj. Sint niste PCB-uri relativ mici ce vreau sa le montez direct pe radiator si nu pot pune nici o componenta THT. Am intrebat si aici pe forum acum ceva timp despre astfel ce conectori dar nu am primit un raspuns satisfacator. Mi-ar trebui ori 2 conetori de 2 pini sau unul de 5 pini (un pin de izolare IN-OUT), 1-3A/40-60V. Daca gasesc astfel de conetori usor de achizitionat pot finaliza PCB-ul in max 1-2 zile si m-as putea lipi de comanda aceasta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări