djvas Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 (editat) Doresc sa fac o comanda de PCB-uri dar nu am prea multe de comandat. Doreste cineva sa-i fac PCB-uri la fabrica sa mai impartim din costurile de trasport ? In functie de user platesc eu comanda sau cer avans ! Pot ajuta si cu proiectarea daca e ceva relativ simplu care nu consuma mult timp. Accept Gerber sau BRD ( eagle ). Detaliile si pretul le discutam in privat. Oferta este valabila pana vineri cel tarziu sambata. Editat Martie 31, 2021 de djvas Link spre comentariu
daniels Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Trebuie un numar ninim de placi? Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Djvas.Ţi-am pus un mail la poşta forum. Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Ma pregatesc de o comanda de PCB-uri. Daca este cineva doritor rog sa dea de strire. PCB-urile sunt realizate la fabrica, comanda minima 5 BUC din fiecare , fisiere acceptate GERBER sau Eagle . Oferta valabila 3-4 zile maxim. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 11, 2021 Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 Unde vrei sa dai comanda ca sa fac o simulare? As avea ceva de 15cm*7cm single layer. Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2021 La JLC. Single layer mai greu.... nu prea fac astia si daca fac ustura la buzunar Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Si ce e greu sa faci 2-3 trasee pe spate, inutilizabile de altfel, si sa comanzi astfel dublu placat? Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Ori sa faci un plan de masa pe spate eventual. Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Pai cum de nu fac ăia simplu strat? Eu am făcut destule la ei. Acum e drept că doar cu plan de masă am avut în ultimul timp. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Simulare JLC: Link spre comentariu
vily Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Și e scump, sau care e hiba? Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 12, 2021 Partajează Postat Noiembrie 12, 2021 Da, stiu. Am facut si eu aseara simularea dar nu am nevoie decit de o singura bucata si cit mai repede (2-3 zile maxim) si in plus inca nu-i varianta finala ca sa merite sa ma arunc la cablaj industrial. Deocamdata este mai mult de test iar daca merge va ramine asa sau poate voi comanda mai tirziu acesta placa. As mai avea niste placute mici dar inca nu am gasit conectori cu surub (sau altceva pt instalare pe teren fara letcon) care sa fie SMD sat SMT fara trecere prin cablaj. Sint niste PCB-uri relativ mici ce vreau sa le montez direct pe radiator si nu pot pune nici o componenta THT. Am intrebat si aici pe forum acum ceva timp despre astfel ce conectori dar nu am primit un raspuns satisfacator. Mi-ar trebui ori 2 conetori de 2 pini sau unul de 5 pini (un pin de izolare IN-OUT), 1-3A/40-60V. Daca gasesc astfel de conetori usor de achizitionat pot finaliza PCB-ul in max 1-2 zile si m-as putea lipi de comanda aceasta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum