Vizitator Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Adică să le respectăm cât trăim, nimic deosebit , după nu mai ai cum, corect! "Atita timp cit virusul gaseste gazda" Așa nu mai scăpăm niciodată. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 3 hours ago, BRANCA said: Şi atunci ieşeau tineri în stradă deşi,f mulţi,n-aveau habar de ce. Dta faci parte din generatia lui "lasa-ma sa te las" si "noi ne facem ca muncim"... Generatia care 45 de ani si-a bagat picioarele in viitorul copiilor si nepotilor. Manipulabil esti dta, care nu faci decat sa plangi sub drobul de sare. 3 hours ago, merck said: Asa parinti ... asa copii! 5 minutes ago, BRANCA said: Văd că sar unii în sus când prezint elemente reale. Reale pe naiba, esti un raspandac de ultima speta. Link spre comentariu
morarul Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Acum 10 minute, BRANCA a spus: Văd că sar unii în sus când prezint elemente reale.Şi la protestele vechi şi la actualele au fost şi sunt oameni care ştiu pentru ce ies în stradă.Dar pe lângă ei,grosul protestatarilor e constituit din oameni nedocumentaţi,care se lasă antrenaţi.Evident că şi ei au diverse nemulţumiri ,că altfel ar sta acasă... Bine că n-au confiscat dracniştii puterea,că au confiscat-o "hăilalţi"...Repet,în sondaj "3% încredere în partide".Cine e manipulat?Eu sau... Scuze că te întreb, este pură curiozitate, deci insist să nu te superi: -Ce calificative, i-ați acorda, analistului şi de ce nu, omului politic Cosmin Guşă. Dacă nu doriți să răspundeți la această întrebare, nu-i bai. Mergem înainte! Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 V-am mai zis că mulţi de aici sunteţi vopsiţi monocolor şi aveţi apucături de ultraşi.Că numai ăia sar în sus când te iei de jucătorii lor.Spre deosebire de mine care am fost şi sunt apolitic. Link spre comentariu
Alphsoo Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Oare ce o mai face Elmar? El tot apolitic era. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 1, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Acum 21 minute, maresaldeflota a spus: Așa nu mai scăpăm niciodată Pai chiar tu m-ai citat: scapam cind virusul nubmai gaseste gazda. De poliomelita cum am scaoat. Sau de dezinterie ori holera. Daca te vaccinezi, nema gazda. Daca nema gazda, nema modificari si uite asa scapam. Cu cit mai putini bolnavi, cu atit mai putine modificari. E la mintea cocosului ca, dupa relaxarea nr. 1, vine valul doi, dupa relaxarea 2, vine valul trei si asa mai departe, pina cineva din competitie crapa de tot! Mircea, tu ai venit ieri de pe Luna? Intreb si io... Link spre comentariu
morarul Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Acum 5 minute, BRANCA a spus: V-am mai zis că mulţi de aici sunteţi vopsiţi monocolor şi aveţi apucături de ultraşi.Că numai ăia sar în sus când te iei de jucătorii lor.Spre deosebire de mine care am fost şi sunt apolitic. Curat apolitic, coane Fănică! Tu realizezi că, de fapt vrei să dai impresia de echidistant politic. Tu nu lauzi pe nimeni, în aparență, dar de criticat, doar pe unii. Cam cum ar veni, toți copii sunt obraznici, dar să avem pardon, ai mei sunt mai educați, şi mai au şi o scuză: Conjuctura istorică, alinierea astrelor, ghinionul pur, khantra negativă moştenită fără voia lor, ş.a.m.d. Las-o domnule jos, că măcăne! E chiar aşa greu de priceput? Cu ce dracului foloase materiale, mai poți beneficia de această atitudine partinică, postată, avînd in vedere vîrsta ta. Bănuiesc, ca eşti pensionar, şi nu unul cu o pensie specială. Deci, de unde încrîncenarea, apărării valorilor celor 3 trandafiri? Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Două lucruri sunt pe tapet acum.Primul că deşi avem record de internaţi la ATI sunt mai puţini infectaţi,raportaţi,ca anul trecut în lunile de vârf.Al doilea că vaccinăm cu Zeneca deşi nemţii au sistat,la o anumită categorie de populaţie.Vorbesc de testările lor în care au descoperit 31 persoane,relativ tinere,cu cheaguri de sânge după vaccinare.Mă rog,şi acum se zice că nu se poate face sigur o legătură cu vaccinul... Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 1, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Io vad altceva: nu esti cu noi, esti impotriva noastra. Omul are opinia lui, asa cum voi o aveti pe a voastra. Asa cum voi aveti voie sa fiti PNL-isti, USR-isti sau AUR-isti (na, ca a mai aparut un isti!), are si el voie sa fie PSD-ist. E fix problema lui daca va contrazice in idei, asa cum si voi il contraziceti. Paguba e a celui ce are idei gresite. Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 (editat) 3 minutes ago, icar said: Io vad altceva: nu esti cu noi, esti impotriva noastra. Omul are opinia lui, asa cum voi o aveti pe a voastra. Asa cum voi aveti voie sa fiti PNL-isti, USR-isti sau AUR-isti (na, ca a mai aparut un isti!), are si el voie sa fie PSD-ist. E fix problema lui daca va contrazice in idei, asa cum si voi il contraziceti. Paguba e a celui ce are idei gresite. Problema cu el e ca mereu pune placa "cat de rahat e acuma" si "ce prosti sunt tinerii de acuma". Tinand cont cat a facut generatia lui cand era tanara... e cam vremea sa-i vina mintea la cap (intelepciunea adica) si sa realizeze ca mare branza n-a facut generatia lui. O vedem in educatia celor de ne conduc si in mostenirea acelor vremuri. Eu nici nu aduc in discutie partide politice. La cum gandeste si judeca, chiar nu conteaza partidul politic. Editat Aprilie 1, 2021 de Mircea Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 1, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Acum 7 minute, BRANCA a spus: nu se poate face sigur o legătură cu vaccinul... Nu se poate face vreo kegatura daca se descopera chiaguri de singe si la zece tineri care nu s-au vaccinat. Deja se depaseste statistica coincidentei. Daca vor sa ma vaccineze cu Zeneca, refuz politicos, cit ca iau rindul de la capat! Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 La 01.04.2021 la 19:23, BRANCA a spus: V-am mai zis că mulţi de aici sunteţi vopsiţi monocolor şi aveţi apucături de ultraşi.Că numai ăia sar în sus când te iei de jucătorii lor.Spre deosebire de mine care am fost şi sunt apolitic. Apolitic............a se ceti ca a schimbat secera si ciocanul pe neste trandafiri.La fel ca si elmar,cum bine spunea mai sus un coleg. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Din cauza unor devieri din astea voi închide toate topicurile de genul ăsta.Cei ce mă înjură pentru asta ar trebui să se gândească la faptul că o fac pentru a evita sancţiuni.....deci voi stabiliţi încotro o iau topicurile.Acum o ia spre Pubelă. Link spre comentariu
Postări Recomandate