Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor Migatronic Ldh160 cu probleme de reglaj

laurentiufocsani

Postări Recomandate

• Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• laurentiufocsani

30

• validae

8

• Ion_Bumbu

6

• mac01

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La ce frecvenţă foloseşte invertorul nu se vor produce vibraţii sesizabile, nu vă cramponaţi de chestii de genul ăsta.Refaceţi lipiturile şi vedeţi dacă s-a schimbat ceva..

Link spre comentariu

L-am văzut și auzit in stare de funcționare în timpul *arderii* unui electrod, moment în care am observat că nu pot regla intensitatea aparatului.. Azi îl voi asambla și sper sa am timp sa ii fac și o probă.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, validae a spus:

S-ar putea să aveţi noroc să fie din lipiturile alea reci.Trebuie inspectate bine toate şi refăcute înainte a fi asamblat.

Sa vă audă Dumnezeu... 

Link spre comentariu

Am făcut o probă astăzi după ce am refăcut câteva lipituri reci găsite.Din păcate nu am avut noroc și problema persistă, nu pot regla intensitatea aparatului la sudare..Îl voi desface din nou .

Link spre comentariu
Acum 3 ore, validae a spus:

Mai căutaţi traful ăla de curent, prin zona lui e răspunsul...

Mâine îl desfac din nou și am să fac poze mai multe la placă .

Link spre comentariu

Laurenţiu.De la blocul forţă trebuie să se vadă un fir,o plecare,la blocul comandă.Pe traseul ăla cauţi.

Întreba Mac de ce trebuie blocată bobina.E o regulă la toate trafurile fixarea fermă.N-am văzut încă traf pe care să "danseze" pachetul cu înfăşurările...

Şi uitasem.Încearcă să slăbeşti fixarea la blocul comandă,să-l tragi aparte.Acu e o "junglă" la tine de nu se distinge bine nimic.Nici poze nu poţi face ca lumea.

Şi dacă tot l-ai desfăcut suflă-l cu aer comprimat.Praful e moartea invertoarelor...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
Acum 4 minute, BRANCA a spus:

Laurenţiu.De la blocul forţă trebuie să se vadă un fir,o plecare,la blocul comandă.Pe traseul ăla cauţi.

Întreba Mac de ce trebuie blocată bobina.E o regulă la toate trafurile fixarea fermă.N-am văzut încă traf pe care să "danseze" pachetul cu înfăşurările...

Mulțumesc de informații.

Mulțumesc mult de ajutor, dar am fost un pic entuziasmat când am găsit câteva lipituri reci și nu am mai aprofundat problema...cu ajutorul vostru cu siguranță îl voi repara..

Link spre comentariu
Acum 38 minute, BRANCA a spus:

E o regulă la toate trafurile fixarea fermă.

Unde scrie de regula asta? Sa intepenesti bobina pe miez?

Eu ti-am zis ca te uiti prea mult la rusii aia de pe net....unde toti repara invertoare.

Sa-ti mai zic odata....daca traful nu canta il lasi in pace...altfel il impregna sau il fixa mecanic fabricantul. Fixezi mecanic miezul...bobina nu-i neaparat nevoie s-o lipesti de miez. Ea se fixeaza mecanic prin elementele de legatura.....adica firele de la bobinaj, mai ales in cazul invertoarelor unde firele sunt foarte groase.

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 17 minute, BRANCA a spus:

Nici poze nu poţi face ca lumea.

Pozele trebuie să le prelucrez pentru a fi acceptate pe forum.. O să încerc să folosesc un link extern

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări