Vizitator viobio Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Acum 46 minute, franzm a spus: Pentru ca ati pomenit de supradimensionare si în felul asta mi-ati servit un pretext de a ma baga în seama ;-) Vă rog să nu mă mai citați, eu fiind mai prost din fire, fără școală, nu pricep o iotă atunci când sunt citat. Allahu Akbar! Link spre comentariu
franzm Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 (editat) Jawoll! Sa stiti ca n-a fost cu intentia de a va tine lectii ci pur si simplu am vrut sa informez. Banuiesc ca nu toti colegii stiu cele aratate. Promit sa nu mai fac. Editat Martie 26, 2021 de franzm Link spre comentariu
darius_bv Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 Viorel, nu credeam ca este cineva in stare sa te supere, dar si rabdarea ta are limite... Se pare ca este anotimpul datului la geoalele lamparilor (Marius Popa, der_doktor...) Scuze de off_topic. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 14 ore, darius_bv a spus: Viorel, nu credeam ca este cineva in stare sa te supere, dar si rabdarea ta are limite... Se pare ca este anotimpul datului la geoalele lamparilor (Marius Popa, der_doktor...) Scuze de off_topic. Shalom Supărare este mult spus, defapt este lehamite, dacă am avut ceva de comunicat cuiva..... am făcut-o pe mesaj privat. Allahu Akbar! Link spre comentariu
Postări Recomandate