Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Offtopic și scandal din topic ,,Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

3 minutes ago, merck said:

Trebuie sa fii idiot sa nu poti sa intelegi un grafic:

Sau platit de Moscova (si prin intermediari fie ei si posturi mass-media) sa mănanci căcat.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

2

• KISS

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 7 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

Din aceasta cauza s-a inventat Haznaua3. Face si clisme unde esueaza cu spalaturile pe creier.
Ce-mi este cur, ce-mi este creier la privitorii anti-botnita ?!

Nu stiu ce inseamna haznaua3, presupun ca e vreun post tv (eu nu ma uit la televizor, traiesc in trecut, intre oameni).

Link spre comentariu
3 minutes ago, fluffy37 said:

Nu stiu ce inseamna haznaua3, presupun ca e vreun post tv (eu nu ma uit la televizor, traiesc in trecut, intre oameni).

Nu Haznaua3 era subiectul exprimarii mele.
Clisma intelectuala practicata cu ocazia Covid19 era subiectul.
Te faci ca nu pricepi ?
De ce?

Link spre comentariu
10 minutes ago, fluffy37 said:

Te las in misiunea ta.

Si zi asa!
Sigur nu mai manaci cacat pe aici anti-vaccinare, anti purtare masca (botnita cum zici tu) ?

Sigur nu mai faci propaganda anti normalitate ?
Sigur ai inteles apropoul ?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
13 minutes ago, Elservius said:

Sunt curios câți dintre noi își mai aduc aminte de cuvântul PATRIE, ca să nu zic de expresia PATRIA NOASTRĂ și mai ales câți dintre noi mai simt și mai gândesc că ei sunt Oameni care s-au născut, au crescut, au trăit și trăiesc în PATRIA LOR, care ar trebui să rămână în continuare și nebatjocorita (ca să nu zic ocrotită și iubită) copiilor lor și nepoților lor și urmașilor lor. Numai bine tuturor! 

Ce treaba are mesajul tau cu topicul acesta? :57

Link spre comentariu
Acum 15 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

Si zi asa!
Sigur nu mai manaci cacat pe aici anti-vaccinare, anti purtare masca (botnita cum zici tu) ?

Sigur nu mai faci propaganda anti normalitate ?
Sigur ai inteles apropoul ?

E vreun moderator pe aici sa sanctioneze userul care foloseste expresia "mancator de cacat"?

Sau este permisa prin regulament?

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
20 minutes ago, fluffy37 said:

edit din nou ca am uitat

Daca in viata reala ne-am intalni fata in fata si ti-as spune ca nu vreau sa ma vaccinez, m-ai scuipa? M-ai bate? M-ai injura?

Raspunde sincer la asta.

Daca ne intalnim si tu vrei sa-mi demonstrezi ca nu trebuie sa purtam masca, ma pisi pe tine. Cu bolta. Am jucat baschet.
Inteleg ca esti impotriva purtarii mastii asa ca alta varianta nu am decat cu bolta.
Suficienta sinceritate, nu ?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Vad ca moderatorii dorm sau se fac ca nu vad.  Mai trebuie dovedit ceva? (vezi pagina anterioara)

Acum 25 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

Esti offtopic :)
Asta nu raportezi la moderatori.
Aici se discuta despre Covid.

Ca doar baschetul se practica in spitalele covid, nu?

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
2 hours ago, Liviu.Mihaiu said:

Daca ne intalnim si tu vrei sa-mi demonstrezi ca nu trebuie sa purtam masca, ma pisi pe tine. Cu bolta. Am jucat baschet.
Inteleg ca esti impotriva purtarii mastii asa ca alta varianta nu am decat cu bolta.
Suficienta sinceritate, nu ?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări