Oana.. Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 Am nevoie de o schema de aplicație a compensarii factorului de putere în stațiile electrice pentru distribuția energiei pentru un atestat cu profilul electrică, clasa a XII, vă rog! Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 (editat) Asa ceva am citit din proprie inițiativa înainte de 2000 de la biblioteca. Se găsesc în cărți de la biblioteci. Ps: te-am trimis sa cauți în cărți pt ca sint multe moduri de aplicare iar tu nici nu ai dat informații suficiente. Editat Martie 27, 2021 de sesebe Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 (editat) Sunt mai multe metode, una potrivita pentru un proiect este cea a compensarii in trepte cu baterii de condensatoare. Iata o schema electronica fara partea de comanda efectiva a bateriilor dar se poate adapta.Succes. Este schema din revista Tehnnium international din noiembrie 1999 Editat Martie 28, 2021 de gica70 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum