Nudrea Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 Am o bormașină bosh și mi s-a blocat(gripat?) burghiul pentru beton, cu coadă cilindrică în bormașina. Am încercat diverse moduri de al scoate, dar fără rezulate. Mandrina iese de pe bormașină dar burghiul nu. Aveți vre-un sfat pentru mine? Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 Patit si eu tot cu Bosch , in juma de ora reusit....se baga WD40 peste tot , se loveste mandrina demontata in lateral cu ciocanel mic din toate unghiurile ,cam de 5-6 ori ,incerci sa desfaci si cu el demontat si montat , repeti pana reusesti ......are ceva problema ,trebuie cercetat , ca iarasi face ,nu e intepenit ci ceva la nelocul ei....arc sarit ,rupt ... Link spre comentariu
modoran Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 Burghiu contrafacut de proasta calitate cel mai probabil, am intalnit de cateva ori. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 Nu neaparat , daca merge de zeci de ori si odata se blocheaza ,nu e de la burghiu , ci de la mandrina ,nici nemtii nu mai fac calitate ......plastic peste tot , se uzeaza , nu mai apasa unde trebuie , nu tine arcul ,bilele , etc... Link spre comentariu
sxn1 Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Dupa citeva episoade din acestea mandrina se inlocuieste. Se va constata ca ”aripile” de prindere a burghiului au disparut. Practic acele ”aripi” rotesc burghiul. Sunt ”calculate” la fix. @Усилитель Are dreptate...”nici nemtii nu mai fac calitate ” Sau poate, asta este politica firmei-service, piese de schimb! Un caz fericit, schimbi doar mandrina. Ai ales corect. La modelul mai ieftin schimbi tot ! Link spre comentariu
Nudrea Postat Martie 28, 2021 Autor Partajează Postat Martie 28, 2021 Este vorba despre mandrina cu prindere cilindrica(bacuri). Una noua este peste 400 lei. Mai bine cumpăr altă bormașină. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Aţi prins mandrinele cu autostrângere de Focşani?Şi alea se blocau?!...Aveam montate pe maşini de găurit industriale şi lucrau cu anii... Link spre comentariu
sxn1 Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Scuze, am vazut mai tirziu postul d-vtra. Sper ca am nimerit-o de data asta. Am lucrat cu ambele mandrine. O si mai mare dezamagire la aceasta. Se scoate camasa exteroara ca la orice mandrina. La mine a intrat mizerie intr-o piesa ca un fel de rulment de presiune ...dar de plastic! Bilute de otel in plastic. Se pot face adaptari pe prinderea sds. Nu merita cumparta cit e ea de bosch. Link spre comentariu
Nudrea Postat Martie 29, 2021 Autor Partajează Postat Martie 29, 2021 La 27.03.2021 la 17:08, Nudrea a spus: Am o bormașină bosh și mi s-a blocat(gripat?) burghiul pentru beton, cu coadă cilindrică în bormașina. Am încercat diverse moduri de al scoate, dar fără rezulate. Mandrina iese de pe bormașină dar burghiul nu. Aveți vre-un sfat pentru mine? Vă mulțumesc pentru sfaturi! Am spălat practic mandrina cu spray de w40, am ciocanit în ea de multe ori, am prins burghiul în menghină și m-am folosit de 2 mops-uri mari și până la urmă s-a deschis. Am reușit să salvez astfel și mandrina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum