doru3160 Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 1 oră în urmă, icar a spus: Imi pare rau, citatul e bun, nu ai inteles ironia! Cata vreme eu nu am fost ironic cu tine, da, nu o inteleg. Eu nu am pomenit nimic de guvern si alte scursuri politice...m-am referit strict la autorii grevei. Link spre comentariu
ndor Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 1 oră în urmă, Traian B a spus: A fost atunci. Aia e referinta . A fost prima . Nu se pune la socoteala . Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Băgaţi,băgaţi,că s-a bătut deja palma...Se negociază săptămâna viitoare.Mai văd că lumea pe aici consideră normale angajările făcute la bugetari pe pile...Spre deosebire de cei de la metrou sunt buni că nu fac grevă! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 (editat) La metrou nu a fost o greva. A fost o actiune a celor afectati de posibila trecere in legalitate a spatiilor comerciale din statiile de metrou. Asa ceva nu poate sa constituie motivul declansarii unui conflict de munca. Un membru (fost parlamentar , actual lider sindical Metrorex) al unui partid foarte cunoscut a primit ordin sa produca agitatie. Restul a fost can-can televizat. Editat Martie 28, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Alphsoo Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 2 ore, BRANCA a spus: Băgaţi,băgaţi,că s-a bătut deja palma...Se negociază săptămâna viitoare.Mai văd că lumea pe aici consideră normale angajările făcute la bugetari pe pile...Spre deosebire de cei de la metrou sunt buni că nu fac grevă! Branca nu-i normal dar aici se discuta de greva de la metrou si nu de matrapazlacurile politrucilor. Sunt curios de unde ei lumina ca de fiecare data cand niste lepadaturi intra in atentie, le ei apararea aratand cu degetul in ograda celorlati banditi. Tactica asta jegoasa am observat ca o practica unele tembeliziuni gen RetardTV s.a.m.d. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Nu iau apărarea nimănui.Da' am observat că s-a tocat frunza pe salarii mari la metrou,pe angajări pe pile şi pe nemuncă.Angajaţii pe pile din toată România depăşesc de mii de ori numărul celor de la Metrorex şi nu sunt în atenţia niciunei instituţii a statului.Foarte rar în atenţia masmedia.Eu am atras atenţia că nu se vrea rezolvarea acestor cazuri. Am impresia că unii,pe aici,sunt "ultraşii" unei anume culori.Cum spui ceva de "jucătorii" lor cum s-ar în sus! Lumea nu înţelege că în raport cu statul şi elementele lui trebuie să fii vigilent,critic şi veşnic în opoziţie... Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Au blocat si canalul Suez? Link spre comentariu
maxente Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 (editat) @BRANCA e o boala generalizata in aparatu bugetarilor. O anumita hazna de partid asa si-a facut numaru de voturi umpland bugetu de paraziti care nu fac nimic, doar incaseaza niste bani degeaba. La mine in oras actualu primar a umplut primaria de angajati, care se calcau in picioare la propriu. Asa si-a facut numarul de voturi si e deja la al treilea mandat. La noi e mai bine sa fii parazit platit de la buget decat sa muncesti pe bune la un privat sa castigi exact cat muncesti. Editat Martie 28, 2021 de maxente Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 23 minute, maxente a spus: ...decat sa muncesti pe bune la un privat sa castigi exact cat muncesti. Sun cazuri in care, daca ar fi adevarat, unii ar trebui sa vina cu bani de acasa, nu sa ia salarii. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 (editat) Prea multe cuvinte pentru o activitate TERORISTA. Ca cea de la mineriade. Tot scandalul (nu greva!) a plecat de la acele spatii comerciale care aduceau venituri suplimentare pentru dirijorii votantilor de trandafiri. Niste sustinuti politic TERORISEAZA capitala Romaniei. Santajeaza guvernul Romaniei. Nu este prima data. Si nici ultima. Editat Martie 28, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 58 minute, maxente a spus: @BRANCA La mine in oras actualu primar a umplut primaria de angajati, care se calcau in picioare la propriu. Asa si-a facut numarul de voturi si e deja la al treilea mandat. Asta spune multe și despre locuitorii orașului, ca doar nu i-o fi angajat pe toți în primărie... Link spre comentariu
icar Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 5 ore, doru3160 a spus: Cata vreme eu nu am fost ironic cu tine, da, nu o inteleg. Imi cer scuze, s-a inteles gresit, ironia nu va era adresata! Am fost ironic la adresa grevistilor, care au avut nesimtirea sa dea vina pe guvernanti (ca nu vor sa reinnoiasca contractele expirate si sa le mareasca salariile), pentru ca oamenii se imblonavesc, inghesuindu-se in mijloacele de transport de la suprafata, pentru ca ei au facut greva. Aici era adresarea "Vai, se poate, guvernantii sunt de vina ca bucurestenii s-au imbolnavid de covid," nu ei grevistii! Nu vad cum v-ar fi fost adresata aceasta remaca ironica! In fine, imi cer scuze pentru intelegerea gresita. Acum 5 ore, ndor a spus: Aia e referinta . A fost prima . Nu se pune la socoteala Da, seria zero nu se mai pune, numai prductia de masa??? 1 oră în urmă, BRANCA a spus: Angajaţii pe pile din toată România depăşesc de mii de ori numărul celor de la Metrorex şi nu sunt în atenţia niciunei instituţii a statului Normal, pentru ca nu stirnesc valuri cu afirmatii nesimtite si nici nu cer salarii mari. Le au deja, si stau cuminti in banca lor, pina la primele negocieri salariale. Abia atunci, daca nu le convine ceva,dau din coada ridicata pe sus, aluzie la capre! 1 oră în urmă, maxente a spus: care se calcau in picioare la propriu Mai acum doi ani, am avut o treaba de rezolvat la primerie. Cit am stat acolo, ca la vreo doua ceasuri, o gramada de insi, cu cite un dosar sub brat, uracu si coborau scarile interioare, cu o mimica foarte importanta si "sineqvanona" (na, am imbogatit si eu limba romana). Adica vezi Doamne, erau plini de treaba, ca broasac de par, sa vada jalbarul asta si sa nu-i mai derajnjeze pentru fitece pricina!!!! Acum 23 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Niste sustinuti politic TERORISEAZA capitala Romaniei. Santajeaza guvernul Romaniei. Nu este prima data. Si nici ultima. Din pacate, asa este! Punem pariu ca luni, marti, vor primi salarii marite si se vor reinnoi contractele de inchiriere? Nici un guvern nu e capabil sa rupa pisica in doua, pentru ca sunt santajabili!!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 (editat) 44 minutes ago, icar said: Nici un guvern nu e capabil sa rupa pisica in doua, pentru ca sunt santajabili!!!! Cam este momentul favorabil pentru transat pisici sau alte animale. Aceasta pandemie poate favoriza disparitia rahatilor cu ochi care si-au batut joc de tara asta. Este un act de TERORISM daca ne raportam la situatia prin care trece planeta asta. Nimeni din exterior nu va comenta daca se iau masuri dure impotriva acestor NIMENI. Editat Martie 28, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 28, 2021 Autor Partajează Postat Martie 28, 2021 Nu, nu cred ca se mai refac contractele acelea, mai ales dupa incendiile din spitale. Pur si simplu cam toate gheretele au curent electric tras, imagineaza-ti sa ia foc una d-aia in spatiul acela inchis, ce tragedie s-ar intampla, poate nu de la fum dar de la panica in mod sigur s-ar intampla ceva tragic. Sa ne aducem aminte cum era Bucurestiul pana sa darame tata Base' gheretele acelea ( peste 40.000 au disparut subit ), cam asa este cu metroul acum. Toate tonetele acelea trebuie sa dispara cat mai repede posibil, fara dar si poate. Aici nu tine de culoarea politica, care sa fim seriosi cam toti sunt la fel indiferent de nuanta, aici tine de un om, om care trebuie sa fie cu oo si sa fie capabil sa ia niste masuri corecte si coerente. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 38 minute, doru3160 a spus: Asta spune multe și despre locuitorii orașului, ca doar nu i-o fi angajat pe toți în primărie... Pe toti nu, dar destui care sa vina cu destule voturi incat noi ceilalti nu putem avea sansa sa punem altceva acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate