woodyteo Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Acum 6 minute, Florinel TV a spus: Nici o placa din cele doua nu sunt bune ca nu au radiator pe CPU cel mai sigur crapa bilele de sub CPU mai repede decat condesatori Poate le-a scos el pentru a se putea vedea condensatorii. Link spre comentariu
Den Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 A doua are vrm-uri mai de precizie.Rezulta disipatie mai bine controlata,durata de viata mai lunga,teoretic.Evident e de preferat,probabil e ceva cost suplimentar. Link spre comentariu
mihai_s3 Postat Martie 27, 2021 Autor Partajează Postat Martie 27, 2021 Acum 8 ore, BRANCA a spus: Ăia din dreapta sunt condensatori polimer cu tantal Panasonic POSCAP.Cei din stânga tot tantal dar nu ştiu ce firmă. Probleme la plăci dădeau electroliticii clasici care clacau. Cei electrolitici polimer curat sunt cilindrici capsulă aluminiu. multumesc de raspuns,am mai facut rost de o poza de aproape,deci sa merg pe cea cu tantal? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 Inafara de aia aluminiu clasic restul nu prea au probleme. Mai important este sa asiguri o buna ventilație în carcasa și sa ai o sursa cit mai buna, nu neapărat de putere mai mare ci cit mai buna. Ca ideie eu am în calculatorul meu 8 ventilatoare dar toate sint cu turația controlata în funcție de necesități și nu se aude nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum