Francezu1978 Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 Am descarcat arhiva pt software ul lcd vortex model vttvand32,si nu am parola pt dezarhivare,ma poate ajuta cineva cu asta? Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 (editat) pai tot de unde ai descarcat ar trebui sa fie si parola,sau sa presupunem noi de unde ai descarcat,sau sa cautam vre-un program de spart arhive,daca te multumeste da de veste,mai bea o cana de lapte cald ,sau vin fiert si poate se rezolva https://rarpasswordcracker.com/ Editat Martie 25, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 Acum 4 ore, Francezu1978 a spus: Am descarcat arhiva pt software ul lcd vortex model vttvand32,si nu am parola pt dezarhivare,ma poate ajuta cineva cu asta? De unde ai descarcat? pune aici linkul sa putem sa te ajutam Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 (editat) Cred ca de la colegul Costin de pe blogul lui a descarcat si trebuie sa se inregistreze pe forumul lui ca sa primeasca parola, eu o stiu dar nu o dau nici macar pe privat, ca nu e frumos fata de colegul nostru care este si el pe acest forum dar sub alt nickname... Editat Martie 25, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 Acum 11 minute, Costica Tv a spus: Cred ca de la colegul Costin de pe blogul lui a descarcat si trebuie sa se inregistreze pe forumul lui ca sa primeasca parola, eu o stiu dar nu o dau nici macar pe privat, ca nu e frumos fata de colegul nostru care este si el pe acest forum dar sub alt nickname... Si tu crezi ca de l-am intrebat, mi-am dat seama de asta, si eu stiu parola Link spre comentariu
Francezu1978 Postat Martie 25, 2021 Autor Partajează Postat Martie 25, 2021 Acum 3 ore, Florinel TV a spus: De unde ai descarcat? pune aici linkul sa putem sa te ajutam Http://forum.e-rusu.ro/t2481-parola-arhive#8673 Link spre comentariu
Francezu1978 Postat Martie 25, 2021 Autor Partajează Postat Martie 25, 2021 http://ro2.filehost.ri/download/3172974575/LEDV-32ck600_TP.S506.PB819.7z Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 Atunci inregistreazate pe acel forum si vei primi parola, eu din pacate nu pot sa dau parola, ca nu este dreptul meu ci al adminului Costin Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 eu unul nu am stiut ca e vorba de ...rusu....altfel nu ofeream link spre ..hacker... si daca stiam nu din rautate nu dadeam parola ,ci pentru simplu motiv ca e forum romanesc usor de facut cont si de descarcat,daca era rusesc,arabesc,sau mai stiu eu ce limba de neinteles era cu totul altceva,dar cum si noi am avut timp de facut un cont acolo nu vad de ce nu si cel ce a descarcat de acolo,chiar 5-10 minute de respect nu merita acel ,,,forum,, Link spre comentariu
Francezu1978 Postat Martie 25, 2021 Autor Partajează Postat Martie 25, 2021 Acum 36 minute, Florinel TV a spus: Atunci inregistreazate pe acel forum si vei primi parola, eu din pacate nu pot sa dau parola, ca nu este dreptul meu ci al adminului Costin Ce forum,care admin,ca nu inteleg nimic.. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 Acum 2 minute, Francezu1978 a spus: Ce forum,care admin,ca nu inteleg nimic.. forumul e.rusu.ro de unde ai postat linkul,acolo daca iti faci cont iti vor da si parola Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 Acum 14 minute, Francezu1978 a spus: Ce forum,care admin,ca nu inteleg nimic.. https://e-rusu.forumz.ro/ Te inregistrezi pe acel forum si primesti de la mine parola, sau de la admin, inregistreazate si posteaza si vei primi parola Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 25, 2021 Partajează Postat Martie 25, 2021 Acum 19 minute, Francezu1978 a spus: Ce forum,care admin,ca nu inteleg nimic.. Ai mesaj privat cu parola, am vazut ca te-ai inregistrat, Multumim Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum