Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor vechi Thomas

marcelyno

Postări Recomandate

Salutare domnilor, deschid acest topic în ideea că poate este cineva pe aici care a reparat sau i-a trecut prin mână această marcă de televizoare și îmi poate spune ce model este cel din poză. Televizorul este al unei vecine în vârstă de la țară care nu mai are telecomanda ei originală, i-am cumpărat una universală dar nu funcționează. Ideea este că pe el nu se mai vede eticheta să pot depista modelul după care poate aș putea găsi ceva compatibil. Am căutat pe google ceva modele de la Thomas dar nu l-a găsit pe ăsta. Sau dacă știți cum aș putea să îi pun o telecomandă dacă nu se cunoaște modelul televizorului. 

20210324_153816.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

6

• marcelyno

6

• Florinel TV

6

• Nostalgic

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 minute, marcelyno a spus:

Salutare domnilor, deschid acest topic în ideea că poate este cineva pe aici care a reparat sau i-a trecut prin mână această marcă de televizoare și îmi poate spune ce model este cel din poză. Televizorul este al unei vecine în vârstă de la țară care nu mai are telecomanda ei originală, i-am cumpărat una universală dar nu funcționează. Ideea este că pe el nu se mai vede eticheta să pot depista modelul după care poate aș putea găsi ceva compatibil. Am căutat pe google ceva modele de la Thomas dar nu l-a găsit pe ăsta. Sau dacă știți cum aș putea să îi pun o telecomandă dacă nu se cunoaște modelul televizorului. 

20210324_153816.jpg

Ce telecomanda ați folosit ?...puneți o poza !

Link spre comentariu

dupa fata seamana cu tv anitech dupa cate i-mi aduc aminte 

si dupa ceea ce se vede pe langa el e mic,cca 37cm

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 49 minute, Nostalgic a spus:

proc.  CTV350SV1.0

mem   PCF8582

jungla TDA8362

telecomanda cu SAA3010

tv-ul este THOMAS TCB061TX   

nu cred,e mult mai vechi

Acum 1 oră, marcelyno a spus:

Am încercat cu această telecomandă universală dar nu are în listă decât un singur model de Thomas și nu funcționează. 

20210324_184742.jpg

incercati ceva coduri de anitech ,mega vizion,modele mai vechi(mega visio =daewoo),incercati cod 288,293, daca e superior 

cred ca procesorul e din gama m34300-acum 7-8 ani stiam si codul pilot,dar ........daca nu ma insel pilot 1830

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 1 oră, marcelyno a spus:

Așa arată sertarul cu butoanele de setări. Așa arată când se modifică volumul și când se modifică setările de luminozitate. 

20210324_183858.jpg

Atunci nu merge cu P909 si nici cu P1692

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Nostalgic a spus:

proc.  CTV350SV1.0

mem   PCF8582

jungla TDA8362

telecomanda cu SAA3010

tv-ul este THOMAS TCB061TX   

NU este, l-am căutat pe google și nu arată la fel. 

Acum 14 minute, Florinel TV a spus:

Trebuie vazut daca are senzor ir, poate nici nu merge cu telecomanda

Are se vede în poză unde este LED-ul roșu. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări