Gogured Postat Iulie 14, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2021 (editat) Valabil , cumpar si placi centrala termica SYMSI 7.0 , pot fi sparte, defecte, dar cu traful functional ... 2 - 5 bucati la preturi decente . Astept oferte ... Acum 21 ore, MoshuLeo a spus: Eu am reparat multe dar nu am intalnit pana acum trafo defect. Cred ca nu ati reparat placi pe care s-a pus sarma in locul sigurantei de 630mA... Deci se intrerupe condensatorul de 22uF / 400V , se pune in scurt TOP243 (sau explodeaza) , se arde sig. 630mA ... mesterul pune sarma (sa nu se mai arda) ... se arde infasurarea primara trafo chopper (cel mai frecvent se pun spire in scurt) si se ard diodele redresoare .... Deci aceasta este reteta sigura pentru defectarea trafului chopper... Editat Iulie 14, 2021 de Gogured Link spre comentariu
MoshuLeo Postat Iulie 14, 2021 Partajează Postat Iulie 14, 2021 Adevarat nu am reparat placi la care s-a sirma sau cui in loc de fusibil calibrat. Sanatate si multa bafta la gasirea trafo. Link spre comentariu
Gogured Postat Septembrie 9, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Se poate inchide ... Se pare ca nu are nimeni asa ceva ... Link spre comentariu
Postări Recomandate