Marian Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 53 minutes ago, Florinel TV said: Modul Transceiver Serial WIFI Wireless ESP8266 ESP-01 este o solutie completa si autonoma de retea Wi-Fi care poate transporta aplicatii software. Memoria cache-ului incorporata va contribui la imbunatatirea performantelor sistemului si la reducerea cerintelor de memorie. O alta situatie cand se poate folosi este atunci cand faciliteaza accesul la Internet wireless si isi asuma sarcina de adaptor Wi-Fi, astfel il puteti adauga la orice placa de dezvoltare bazata pe microcontroler, conexiunea este simpla, doar prin interfata SPI / SDIO sau interfata centrala a procesorului AHB. Cand faci copy-paste de pe internet se cuvine sa postezi si sursa de unde ai copiat text-ul. In cazul de fata pentru a nu se considera reclama se poate spune doar ca textul este copiat de pe un magazin online. Alexandru ai pus o intrebare si ti s-au oferit si niste raspunsuri, este normal ca unele dintre ele sa nu coincida cu parerile tale. Fii cat mai explicit in ce doresti sa se faca, descrie in cat mai multe detalii poti functiile dorite si daca sugestiile primite nu iti convin nu trebui neaparat sa intri in polemici. Ceilalti, incercati totusi sa limitati dezbaterile, daca puteti realiza ceea ce el doreste este mai indicat sa luati legatura in privat. Spor. Link spre comentariu
Alexandru8877 Postat Iunie 21, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2021 Salutare, eu ma gandesc si la solutii care exista deja si ar merge adaptate pentru proiectul meu de a asigura un perimetru si de aici intrebarea cu becurile. Eu vreau sa asigur un perimetru de 1000m2 nu stiu care este cea mai buna varianta. Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 27, 2021 Partajează Postat Iunie 27, 2021 (editat) Dacă tot nu te pricepi, nu mai bine spui tu ce vrei să faci, nu cum să fie făcut? Dar spus tot, cu detalii. O să primești in mod sigur răspunsuri mai bune/potrivite decât la întrebările ambigue pe care le-ai pus până acum. Editat Iunie 27, 2021 de Liviu M Link spre comentariu
Alexandru8877 Postat Iunie 27, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2021 Salutare sigur pot explica mai multe celor care au priceput pana acum. Link spre comentariu
Alexandru8877 Postat Iunie 27, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2021 Citeste tot ce am scris ca vreau si dupa stam de vorba daca poti face, nu am nevoie de cei care cred ca pot si vor buget pentru cercetare. Platesc produsul finit sau procent. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 27, 2021 Partajează Postat Iunie 27, 2021 Cred ca ma confunzi. Eu nu intervin pentru ca m-ar interesa propunerea, ci pentru ca ma ocup de sectiunea asta din punct de vedere administrativ. Cei care ti-au raspuns nu-s habarnisti, deci nu trebui decat sa-i convingi ca proiectul tau merita, si faci asta intocmind o prezentare bine documentata si articulata, apoi cineva sigur se va gasi dispus la o colaborare. Link spre comentariu
Alexandru8877 Postat Iunie 27, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2021 Am explicat in mare ce vreau, daca explic tot cum spui tu cu documentatie si eventual unde o pot folosi ce rol mai am eu? "Fa-o" nu mi sa parut un indemn, un raspuns de moderator. Cat despre handbalisti de aici nu stiu ce pot spune poate tu i cunosti mai bine. Am spus caut ceva sa mi asigure un perimetru de 1000m2 din care sa nu intre sa nu iasa nimeni fara ca eu sa stiu exemplul cu ferma de oi. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 La 24.03.2021 la 14:50, Alexandru8877 a spus: Salutare, cine ma poate lamuri pe mine despre ESP8266 se poate folosi pentru aprinderea becurilor led?? Da La 26.03.2021 la 8:59, Alexandru8877 a spus: Multumesc pentru raspunsuri, eu nu ma pricep deloc si daca citesc ma pierd in termeni. Acest modul se poate programa sa aprinda un led in momentul in care pierde semnalul wifi si sa se stinga cand recapata semnalul? Am nevoie de cineva sa programeze asa ceva. https://www.youtube.com/watch?v=fOEY3tCLBI8 - Buton albastru pe ecran => Hotspot activ => LED aprins / Buton gri pe ecran => Hotspot oprit => LED aprins. La 20.06.2021 la 0:11, Alexandru8877 a spus: Buna seara, nu am spus ca este usor, eu astept oameni priceputi care sa se incumete la proiect. Care proiect? La 20.06.2021 la 10:19, Alexandru8877 a spus: In mod sigur protocoalele fac diferenta si acest microcip este interesant KSZ8081RNAIA-TR ethernet transceiver QFN 47mA RMII Multe lucrui sunt interesante pe lumea asta, totusi cele mai interesante sunt cele pe care avem capacitatea sa le si intelegem. La 20.06.2021 la 10:52, Alexandru8877 a spus: Pentru cei interesati de proiect ma gasiti pe ca. [email protected]. Care proiect? Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 La 21.06.2021 la 19:14, Alexandru8877 a spus: Salutare, eu ma gandesc si la solutii care exista deja si ar merge adaptate pentru proiectul meu de a asigura un perimetru si de aici intrebarea cu becurile. Eu vreau sa asigur un perimetru de 1000m2 nu stiu care este cea mai buna varianta. Asigurarea unui perimetru nu se face cu becuri, poate cu bariere IR (cam ulte la 1000m2), senzori cu microunde, / vibratii / accelerometru. Acum 15 ore, Alexandru8877 a spus: Am explicat in mare ce vreau, daca explic tot cum spui tu cu documentatie si eventual unde o pot folosi ce rol mai am eu? "Fa-o" nu mi sa parut un indemn, un raspuns de moderator. Cat despre handbalisti de aici nu stiu ce pot spune poate tu i cunosti mai bine. Am spus caut ceva sa mi asigure un perimetru de 1000m2 din care sa nu intre sa nu iasa nimeni fara ca eu sa stiu exemplul cu ferma de oi. Pentru asta exista sisteme de control acces / pontaj ... Ce sa faci cu ESP8266? Pui cate un ESP pe fiecare om sau oaie? Cine face "becul sa se aprinda" trebuie sa iti dea si solutia zecilor de AP-uri si a controlerului pentru ele? Link spre comentariu
Alexandru8877 Postat Iunie 28, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2021 https://www.elforum.info/topic/146348-bluetooth-sau-wireless/. Vedeti aici ce discutii au mai fost. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Acum am înțeles ce vrei sa faci, dacă postai subiectul respectiv de la început probabil nu mai existau atâtea discuții. Credeam că ai ceva am simplu de făcut, totuși o rețea mesh cu 3000 de "noduri vii" nu e ceva simplu și nici ieftin (trebuie buget de la 1000 + un zero în sus) Link spre comentariu
Alexandru8877 Postat Iunie 28, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2021 Acum ca ne am inteles cine este dispus pentru asa ceva???? Va salut si daca nu sunteti!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum