Natalina 23 Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 Am o dificultatea cu imprimanta canon pc-d340, afișează eroare ,, Replace Cartridge " înlocuiți cartușul. Cartușul a fost înlocuit cu unul nou, dar tot îmi apare mesajul cu înlocuirea lui. M-am documentat pe Google, dacă alți au avut aceeaș problemă, dar spre suprinderea mea puține informații, decât că trebuie curățat. L-am curățat de praf, atât în interior cât și exterior, dar tot nimic. Aveții idei , ce cauzează această problemă. Țin să menționez, imprimanta e destul de veche, are 16 ani vechime. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 Nu are buton de reset pe undeva? se tine apasat circa 10 secunde Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 Probabil mesajul trebuie interpretat astfel: "Replace Printer". Cartus nou...ce inseamna asta? Posibil sa vrea un cartus original (cam greu de gasit si scump) nu unul "compatibil". Oricum ideea este ca imprimanta nu poate "dialoga" cu cartusul sau in urma dialogului ajunge la concluzia ca acel cartus a fost reumplut fiind inregistrat in el ca a primtat nr de pagini pt care a fost proiectat (o practica comuna ca sa cumperi doar orginale de la producatorul imprimantei). Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 Ar trebui sa mearga, vezi contactele cartusului, mai exact pe cele din imprimanta (sunt sub forma unor arculete). Pe cartusul vechi il vede? Chiar daca ar fi gol ar trebui sa-l vada dar sa printeze o foaie alba. Link spre comentariu
validae Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 E posibil ca banda flexibilă ce face legătura între placa de bază şi cartuş să fie întreruptă din cauza uzurii şi asta generează aceeaşi eroare ca şl un cartuş defect.Deci e posibil ca şi vechiul cartuş să fie bun.Ar trebui să duceţi imprimanta la un service IT, acolo ar putea depista defectul.Mai ales că deja aţi cumpărat cartuşul, deci aţi cheltuit nişte bani pe care nu-i mai puteţi recupera. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 https://en.aliradar.com/item/32868788680-cartridge-compatible-for-canon-pc-d320-pc-d340 este o imprimanta laser singurele contacte electrice sunt niste lamele si niste arculete , dcac nu ma insel modelu acesta nu are nici macar cip pe cartus , verifica daca nu ma insel sa nu aiba siguranta fuzibila pe cartus arata sun forma unei rezistente montata pe sub capacele laterale Link spre comentariu
validae Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 Sincer să fiu, nici nu m-am uitat că e laser, mă gândeam la inkjet că alea sunt cele mai păcătoase la cartuşe.Astea laser mai au cipuri de recunoaştere a cartuşului, acolo mai poate fi problema. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 asta sigur nu are cip la ce vecime are ,dar este posibil sa aiba siguranta fusibila pe una din laterale sau chiar pe fata cartusului Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 (editat) Dar in imaginea asta ce este verde cu auriu in stinga sus? Eu am intilnit tonere cu cip acum peste 20 de ani. Editat Martie 24, 2021 de sesebe Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 24, 2021 Partajează Postat Martie 24, 2021 (editat) da asa pare sa aiba cip, dar am vazut si acest model si fara cip https://analosima.gr/product_info.php?products_id=291&ref=bestprice.gr&__bpgid=ekZOS0hHQ2tYJiwyeiRGNUVqcTFtZw== Editat Martie 24, 2021 de kinderu56 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum