tepeleacatalin Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 seara buna tuturor colegilor am primit acum ceva timp un radiocasetofon CAVALIER model VS-606 la fel cu cel din poza arata foarte bine dar avea probleme butonul balans actiona dar intr-o pozitie se auseau ambele difuzoare in cealalta extrema mureau ambele difuzoare in fine ii vine randul la chirurgie constat ca ambele difuzoare erau puse pe un singur canal......integratul final prezent TA7203P este clar schimbat cu cablajul ciobanit rau dupa probe il declar decedat ....semnalul luat de pe intrarile lui e stereo adica ambele canale functioneaza fara a se aprinde ledul care indica stereofonia..... in final scot schema integratului final confrunt schema lui de cuplare cu cablajul aparatului si rezulta ca nu acest integrat e cel care trebuie....nu corespunde schema lui cu legaturile pe cablaj am cauta ceva date despre aparat si nu am gasit nimic difuzoarele sunt japoneze electroliticii in marea lor majoritate sunt Rubycon mi-ar trebui schema lui pt a vedea ce final ii trebuie ca apoi sa trec la microchirurgie pe creier va multumesc mult o seara excelenta tuturor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum