Haralambie Postat Aprilie 27, 2021 Partajează Postat Aprilie 27, 2021 Care face comenzi la TME ca vreau niste trasnai si m-am saturat de conturi Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 29, 2021 Partajează Postat Aprilie 29, 2021 Nu e niciun operator pe aici ce sa faca comenzi des de la stimabilii? Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 29, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2021 As avea eu niste cleme, dar...nu cred ca se pune. Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 29, 2021 Partajează Postat Aprilie 29, 2021 Imi trebuie mai multe, care face comenzi sa-mi spuie Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 29, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2021 Asta ziceam si eu. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 29, 2021 Partajează Postat Aprilie 29, 2021 N-am comandat de la tme,dar până la urmă ştiam că transportul ar fi sub 30 lei.E mult dacă iei multe piese? Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 29, 2021 Partajează Postat Aprilie 29, 2021 Trebuie conturi, autorizari n-am inteles ce vor defapt si nici rabdare nu am. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 29, 2021 Partajează Postat Aprilie 29, 2021 Şi crezi că e mai convenabil să facă unul o comandă mare şi să-şi bată apoi capul cu zeci de pachete şi pacheţele pe care să le trimită prin ţară...ca să economisească 20 Lei ? A face un cont pe TME sau orice site e chestie de cinci minute...şi vorbesc în cunoştinţă de cauză, am mai comandat la ei. Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 29, 2021 Partajează Postat Aprilie 29, 2021 (editat) Multumesc. Pana la urma mi-am facut cont si am cumparat multe sigurante. Acum recomanda cineva un organizator? Sunt curios cum sosesc. Pentru cele cu "Timp standardde livrare 9săpt." Se livreaza ulterior sau cum? Editat Aprilie 29, 2021 de Haralambie Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 29, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2021 Eu am comandat de la ei, si mi-au adus coletul cind au primit confirmarea platii. Au ramas ceva pe dinafara, m-au anuntat si am primit coletul mai târziu, cred ca la o zi sau doua diferenta, fara alte costuri. Au oferta bogata, dar la multe piese se impune un anunit numar de bucati, uneori chiar si 2000! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum