Vizitator ionut musat Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Salut .Am cumparat recent un difuzor Well cs30w-w si nu stiu ce tip de incinta s-ar potrivi pentru el. Intentionez sa il folosesc in casa.Am luat si eu programelul de calculat iar pentru incinta inchisa a iesit un volul de 33L iar pentru bassreflex 69 litri.Spuneti-va o parere si ajutati-ma. Link spre comentariu
adircf Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 nu cred :smt005 Link spre comentariu
Vizitator Twister Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 din cate stiu THIELE/SMALL sunt aia care au descoperit parametrii astia la difuzoare.. mama ce prostie.....Thiele mici :axe: Link spre comentariu
Vizitator ionut musat Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Vrea cineva sa ma ajute s-au ne legam de traduceri incorecte? Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Avînd în vedere că Qts e mic, eu zic că se potriveşte mai bine într-o incintă bas reflex. Coboară şi mai bine în frecvenţă decît în incintă închisă (dacă e să ne luăm după winISD). Link spre comentariu
Alexxx Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 Trebuie sa fac si eu un subwoofer cu acest difuzor si va rog sa imi spuneti si mie ce dimensiuni ar trebui sa aiba. Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 11, 2008 Partajează Postat Ianuarie 11, 2008 53L(interior) incluzand vol. ocupat de port si dif(montare pe panou fara lamaj) cu Fb la 37hz si F3 pe la 46,port 90x190 si ceva fono pe pereti.Cativa parametrii se cam bat in cap,ceea ce presupune ca sunt pusi din burta,umflati,de aici e posibil si inconsistenta lor de la dif la dif..M-am orientat dupa cei mai importanti(rugati-va sa fie apropiati de cei reali!) si am pus un Xmax 4 mm de la mine,ca nu cred ca are mai mult ,si liniar. Dim. cutiei vi le calculati si voi in fctie de locul unde va fi montat si de materialul utilizat. Cei care au facut foaia aia se vede ca sunt pe dinafara de acest domeniu.Daca era o scapare,atunci il pomeneau si pe Small in penultima fraza. No comment. @ ionut Ne legam de tot ce nu e la locul lui,ca este un forum tehnic si este vizitat de o multime de persoane,unde conteaza si gramatica Vrea cineva sa ma ajute s-au ne legam de traduceri incorecte? Link spre comentariu
Alexxx Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 ii fac doar o deschidere sau sa ii pun un tub? Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 Am precizat PORT,adica tub.Daca era deschidere precizam FANTA(nu cola :smt001 ),si avea 3 dimensiuni LxlxA.Diametrul portului este minim ca sa nu sufle la volum mare,dar daca nu gasesti pune si mai larg,100 sau cat e standard,ca e mai bun..Nu stiu cat de lung,nu mai am simularea,baga in winisd beta ala simplu,pune datele alea in el si portul initial,vezi la cat era acordul(nu are nimic daca nu se potriveste cu ce ti-am zis eu,eu am facut cu un program mai bun),si apoi umbla la port sa ramai tot la acelasi acord Link spre comentariu
Vizitator olixman Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Am si eu de vanzare un sub cu difuzorul asta si un aplif 2.1 facut de mine pentru cine este interesat.. Detalii la id ovionekenoby Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Am si eu de vanzare un sub cu difuzorul asta si un aplif 2.1 facut de mine pentru cine este interesat.. Detalii la id ovionekenoby nu muta discutia in PM sa renunte omul a mai posta pe forum , suntem curiosi cum o scoate la capat cu incinta, daca tot a deschis subiectul.. Link spre comentariu
Vizitator olixman Postat Mai 26, 2011 Partajează Postat Mai 26, 2011 Am si eu de vanzare un sub cu difuzorul asta si un aplif 2.1 facut de mine pentru cine este interesat.. Detalii la id ovionekenoby nu muta discutia in PM sa renunte omul a mai posta pe forum , suntem curiosi cum o scoate la capat cu incinta, daca tot a deschis subiectul.. Mie Oct 17, 2007Chiar crezi ca din 2007 nu a terminat omul incinta? :)Poate nu, oricum nu va mai posta aici.. Pun pariu ca a uitat de thread-u asta ;) Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 27, 2011 Partajează Postat Mai 27, 2011 da-l icolo de subwoofer , din 2007 cred ca are paianjeni acel difuzor.. cat despre Thielle/Small ,sunt numele celor doi care au descoperit acesti parametri.. Traducerea brutala a fost in gen Pruteanu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum