Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta pentru woofer well cs30w-w

Vizitator ionut musat

Postări Recomandate

Vizitator ionut musat

Salut .Am cumparat recent un difuzor Well cs30w-w si nu stiu ce tip de incinta s-ar potrivi pentru el. Intentionez sa il folosesc in casa.Am luat si eu programelul de calculat iar pentru incinta inchisa a iesit un volul de 33L iar pentru bassreflex 69 litri.Spuneti-va o parere si ajutati-ma.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Alexxx

2

• CBI

2

• wally_gatter

2

• adircf

1

Top autori în acest subiect

Avînd în vedere că Qts e mic, eu zic că se potriveşte mai bine într-o incintă bas reflex. Coboară şi mai bine în frecvenţă decît în incintă închisă (dacă e să ne luăm după winISD).

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

53L(interior) incluzand vol. ocupat de port si dif(montare pe panou fara lamaj) cu Fb la 37hz si F3 pe la 46,port 90x190 si ceva fono pe pereti.Cativa parametrii se cam bat in cap,ceea ce presupune ca sunt pusi din burta,umflati,de aici e posibil si inconsistenta lor de la dif la dif..M-am orientat dupa cei mai importanti(rugati-va sa fie apropiati de cei reali!) si am pus un Xmax 4 mm de la mine,ca nu cred ca are mai mult ,si liniar.

Dim. cutiei vi le calculati si voi in fctie de locul unde va fi montat si de materialul utilizat.

Cei care au facut foaia aia se vede ca sunt pe dinafara de acest domeniu.Daca era o scapare,atunci il pomeneau si pe Small in penultima fraza. No comment.

@ ionut

Ne legam de tot ce nu e la locul lui,ca este un forum tehnic si este vizitat de o multime de persoane,unde conteaza si gramatica

Vrea cineva sa ma ajute s-au ne legam de traduceri incorecte?

Link spre comentariu

Am precizat PORT,adica tub.Daca era deschidere precizam FANTA(nu cola :smt001 ),si avea 3 dimensiuni LxlxA.Diametrul portului este minim ca sa nu sufle la volum mare,dar daca nu gasesti pune si mai larg,100 sau cat e standard,ca e mai bun..Nu stiu cat de lung,nu mai am simularea,baga in winisd beta ala simplu,pune datele alea in el si portul initial,vezi la cat era acordul(nu are nimic daca nu se potriveste cu ce ti-am zis eu,eu am facut cu un program mai bun),si apoi umbla la port sa ramai tot la acelasi acord

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator olixman

Am si eu de vanzare un sub cu difuzorul asta si un aplif 2.1 facut de mine pentru cine este interesat.. Detalii la id ovionekenoby

Link spre comentariu
wally_gatter

Am si eu de vanzare un sub cu difuzorul asta si un aplif 2.1 facut de mine pentru cine este interesat.. Detalii la id ovionekenoby

nu muta discutia in PM sa renunte omul a mai posta pe forum , suntem curiosi cum o scoate la capat cu incinta, daca tot a deschis subiectul.. :sparge:
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator olixman

nu muta discutia in PM sa renunte omul a mai posta pe forum , suntem curiosi cum o scoate la capat cu incinta, daca tot a deschis subiectul.. :sparge:
Mie Oct 17, 2007Chiar crezi ca din 2007 nu a terminat omul incinta? :)Poate nu, oricum nu va mai posta aici.. Pun pariu ca a uitat de thread-u asta ;)
Link spre comentariu
wally_gatter

da-l icolo de subwoofer , din 2007 cred ca are paianjeni acel difuzor.. cat despre Thielle/Small ,sunt numele celor doi care au descoperit acesti parametri.. Traducerea brutala a fost in gen Pruteanu :sparge: :rade: :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări