Mircea Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Nu cred ca e chestie de cramponare. Probabil ca e un aparat/produs folosit intr-un proces industrial. Folosind acelasi tip de componente in aceeasi activitate este foarte important. Stii ca toate componentele de acelasi tip se comporta la fel, pot si vor avea aceleasi hibe si defecte. Folosind nspe tipuri de componente, nu prea stii daca un defect al unui releu (tipul 1) se va repeta sau nu pe alt releu (tipul 2) samd... Link spre comentariu
cipcirip Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Din pacate la 24 V am doar G2R-1A-E, la 12 V am G2R1, G2R1-E, G2R-1A-E. Link spre comentariu
PKP98 Postat Martie 31, 2021 Autor Partajează Postat Martie 31, 2021 La 26.03.2021 la 15:45, Mircea a spus: Nu cred ca e chestie de cramponare. Probabil ca e un aparat/produs folosit intr-un proces industrial. Folosind acelasi tip de componente in aceeasi activitate este foarte important. Stii ca toate componentele de acelasi tip se comporta la fel, pot si vor avea aceleasi hibe si defecte. Folosind nspe tipuri de componente, nu prea stii daca un defect al unui releu (tipul 1) se va repeta sau nu pe alt releu (tipul 2) samd... Exact despre asta era vorba, multumesc pentru clarificare! La 29.03.2021 la 19:43, cipcirip a spus: Din pacate la 24 V am doar G2R-1A-E, la 12 V am G2R1, G2R1-E, G2R-1A-E. Am gasit pana la urma,va multumesc foarte frumos pentru ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum