marcel87 Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 sincer sunt cele mai frumoase boxe home-made pe care le-am vazut...de la tine mam inspirat si eu cu miam scris initialele pe sita de protectie...au iesit suuuuper...felicitarisi toata stima pt acest forum... Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Cred că n-ai văzut incintele lui felixx, n-ai mai zice aşa. Link spre comentariu
scormonel Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Boxele sunt minunate. Sincere felicitari !. Ai facut ceva masuratori ?. M-ar interesa cum arata caracteristica de frecventa in jurul rezonantei. Poti pune un grafic ?. Link spre comentariu
Bogdan Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 Nu am facut masuratori. Am folosit direct schema de filtru recomandata de DNA pentru aceasta combinatie de difuzoare http://tinypic.com/f9qvr8.jpg Pe bass se aud destul de ok boxele. Coboara binisor. Si tweeterul pht408 pus pe filtrul asta urca destul de mult. Cred ca acel condensator de 2,2 uF pus in paralel cu becurile de protectie contribuie mult la acest lucru. Problema e pe medii. Mediile se aud destul flescait si anemic. Tweeetrul are un mic sasait pe mid-high (fiind taiat destul de jos, la 3,2KHz), si acest lucru se simte pe unele genuri muzicale. Dar acest lucru nu conteaza foarte mult avand in vedere ca eu folosesc boxele la sonorizari, in incaperi pline ecouri si vibratii de la rigips, unde orice boxe ai avea tot nu vei face un sunet bun. La cate evenimente am avut pana acuma, nu s-a plans nimeni de sunet Link spre comentariu
marcel87 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 poti sa pui si niste masuratori ale cutiilor???...ms mult Link spre comentariu
Bogdan Postat Februarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2010 Dimensiunile exterioare ale incintei sunt: inaltime/latime/adancime: 650/450/400mm. Grosimea PAL-ului este 18mm. Are un volum util de 80l, este acordata la 45Hz. Cele 2 porturi de bassreflex au fiecare cate 75mm in diametru si lungime de 100mm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum