Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

star-light 43dm7500

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

6

• iod2

6

• Tavi

1

• profimex

1

Top autori în acest subiect

1 oră în urmă, iod2 a spus:

adat eroare la a patra arhiva.......

a dat eroare la ?

descarcare sau la dezarhivare ?

daca a dat eroare la descarcare,poate e o limita ,incercati maine,sau de pe alt browser,alt pc........postati linkul partii ce nu a mers,poate descarcam noi,si repostam

daca a dat eroare la dezarhivare,vedeti cum exact se face dezarhivarea intr-un singur bin a mai multor parti din bin,deobicei se pun toate partile intr-un folder si se da extragere doar la primul ,si acest pas extrage toate partile intr-un singur bin,fisier sau in ce forma ao fost puse in arhiva

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 7 minute, iod2 a spus:

am incercat si din alta locatie....acelas rezultat. eu am 3 din ele. poate mai participa cineva si reusim sa le luam pe toate

puneti linkul

Link spre comentariu

deobicei la chinezarile cu android updateul se face automat ce tv-ul e bagat in priza ,nu stiu la acest chassis nu am facut,daca firmwareul e ce trebuie stickul ok,si facut cum trebuie si tot nu booteaza,e posibil sa fie mai grava treaba sa trebuiasca rescris flashul nand,emmmc sau ce are acolo

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Salutare,

Imi cer scuze de offtopic dar am musai nevoie de un raspuns :(

Pe aceasta placa de baza(TP.MT5522S.PC822) se afla un mosfet iar eu am nevoie de numele de pe el din cauza ca la mine nu se vede nimic. Va rog, help!

Tp.mt5522S.pc822_Board.jpgTp.mt5522S.pc822_Board.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări