langa Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 va rog metoda intrare in service. Am incercat sharpnes minim canal 99 si vol- vol- din tv si tasta zero de 3 ori cate 2 secunde vol- /tasta mute vol-/tasta 0 vol-/ ok aici intra in info service vol-/tv vol-/AV aici intra in hotel vol-/info Link spre comentariu
crmn1 Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 care este motivul pentru a intra în service menu? Link spre comentariu
langa Postat Martie 22, 2021 Autor Partajează Postat Martie 22, 2021 E o plasma, Am schimbat modulul Y.-\SN board Vreau sa verific valoarea tensiunili Vsus , e detectata si reglabila din service. Vede bine, doar asa de curiozitate. Conform manualului se intra cu vol-/ tasta rosie apasat de 3 ori cate 2 secunde, dar nu reusesc. ramane asa. Link spre comentariu
crmn1 Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 Ahaaa...Am inteles. Ești primul depanator care vede tensiunile pe sn board din service. Nu ai la dispozitie aparatură necesară pentru a face aceste reglaje așa că vezi ce tensiuni ai pe etichetă de pe display Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 are si omul placerea asta de a vedea meniul service cam ciudate panasonic,toshiba,pe la menu service,cateodata trebuie sa incerci de mai multe ori,aceiasi pasi,cateodata nu se potriveste ce da manualul cu ce ai in fata,,, Link spre comentariu
langa Postat Martie 23, 2021 Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 Am reusit asa : mentinut apasat vol-/ si apasat repede butonul rosu de 3 ori. Pe eticheta ecran nu are tensiuni notate. Tensiunile de pe modul nu corespund cu cele din manual. Tensiunea Vsus se regleaza din meniul service, prin niste pasi succesivi, si indica valoarea optima. similar cu tv CRT care au detectia screen-G2 in meniul service. Pana nu cititi manualul service al acestei plasme, nu va dati seama...nu toate plasmele sunt la fel. Manualul recomanda refacerea reglajelor dupa schimbarea unui modul. Nu mai are reglabile cu surubelnita. Ca de surubelnite si multimetre nu duc lipsa. De ex asta are ysus + y bufer pe o placa. Main +control board alta placa. Sursa+Zsus alta placa. Tot tv-ul e comasat pe 3 placi mici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum