arttopo Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 Buna ziua Am cumparat un set pentru inregistrare audio Focusrite - Scarlett Solo Studio 3rd Gen, iar microfonul are un fasait puternic. Am incercat cu alt microfon si functioneaza bine. Nu am gasit niciun service in Bucuresti. Ma poate ajuta cineva. Multumesc. ELFORUM - Forumul electronistilor Pubela Microfon cu condensator defect De arttopo, Vineri la 11:32 în Pubela arttopo Postat Vineri la 11:32 Buna ziua Am cumparat un set pentru inregistrare audio Focusrite - Scarlett Solo Studio 3rd Gen, iar microfonul are un fasait puternic. Am incercat cu alt microfon si functioneaza bine. Nu am gasit niciun service in Bucuresti. Ma poate ajuta cineva. Multumesc. doru3160 Postat Sâmbătă la 06:53 Este secțiune dedicata pt servicii. https://www.elforum.info/forum/17-serviciielectrojob/ Aici nu-și are rost postarea. Urmărește0 Mergi la listare subiecte Următorul subiect necitit Limbaj Politică Intimitate Zerg MediaPowered by Invision Community Link spre comentariu
validae Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 Dacă l-aţi cumpărat cu acte în regulă, nu are garanţie ? Sau l-aţi luat de la cineva ? Şi în acel caz trebuia să îi arătaţi ce v-a vândut... Link spre comentariu
arttopo Postat Martie 22, 2021 Autor Partajează Postat Martie 22, 2021 E cumparat de pe net. Era sigilat. Un service in Bucuresti gasesc? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 (editat) Acum m-am uitat ce-i ala. Eu zic ca sanse mici sa gasesti vre-un service care sa se bage sa-l repare asa cum trebuie, iar daca gasesti sa se bage nu va fi ieftin. Ala este microfon condesator si are si preamplificator integrat. Cel mai bine este sa-l returnezi pt ca sanse sa-l faci la o calitate compatibila cu un studiou de inregistrari sint foarte mici. Editat Martie 22, 2021 de sesebe Link spre comentariu
arttopo Postat Martie 28, 2021 Autor Partajează Postat Martie 28, 2021 Microfonul functioneaza bine, problema e ca are un fasait de fond care oscileaza, iar uneori dispare. Eu cred ca e vorba de un contact imperfect. Nu ma pricep dar l-am desfacut si dupa ce am miscat de piese si-a revenit ptr. o perioada scurta. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Schimba condesatorii, cei electrolitici in special. Sunetul ala fisit poate fi generat si de condesatori cu probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum