Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar doua drossele 10-20 H/50mA

victordascalescu54

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• victordascalescu54

7

• QQme

3

• tm07uxo

2

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
La 13.05.2021 la 9:24, tm07uxo a spus:

2 buc. identice AudioNote, cred ca sint destinate ptr. KitOne nu v-ar fi bune  ??

Ce dimensiuni au?

Link spre comentariu

Buna ziua D-le Dascalescu....socurile nu sint ale mele ,  vind din lucrurile unui prieten care ne-a parasit prea repede...v-a trebuii sa asteptati citeva zile pina cind D-na  profesoara ma poate primi in vizita ,  poate azi poate miine poate saptamina viitoare...mi se pare cam dificila , raspunde greu si la telefon....Ce va pot spune ca sint cam mari ochiumetric cam cit un traf TMA100 romanesc, si sirma de bobinaj tot din ochi cam 0,4mm din cite i-mi amintesc nu are eticheta cu parametri.  Ca aspect este ca si KitOne... El si-a dorit sa faca aceasta clona dar a mai lipsit niste "tutun" sa cumpere piese de calitate....

Link spre comentariu
La 05.06.2021 la 13:04, tm07uxo a spus:

Buna ziua D-le Dascalescu....socurile nu sint ale mele ,  vind din lucrurile unui prieten care ne-a parasit prea repede...v-a trebuii sa asteptati citeva zile pina cind D-na  profesoara ma poate primi in vizita ,  poate azi poate miine poate saptamina viitoare...mi se pare cam dificila , raspunde greu si la telefon....Ce va pot spune ca sint cam mari ochiumetric cam cit un traf TMA100 romanesc, si sirma de bobinaj tot din ochi cam 0,4mm din cite i-mi amintesc nu are eticheta cu parametri.  Ca aspect este ca si KitOne... El si-a dorit sa faca aceasta clona dar a mai lipsit niste "tutun" sa cumpere piese de calitate....

Ok, nu-i graba, astept cu interes

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări