Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformatoare

legionaru

Postări Recomandate

Cumpăr transformatoare 220v la 9v-12v între 200-400ma. Pot fii de cablaj, din tv care aveau stby pe transformator(LG, goldstar, panasonic) din radiocasetofoane dezmembrate, pot fii și din încărcătoare de Nokia, îl rebobinez la secundar, etc. dar sa nu fie coapte. Vreau 10-20 buc, preferabil de la un singur user.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• legionaru

9

• Florinel TV

3

• djvas

2

• validae

2

Top autori în acest subiect

Toni Marginean
Acum 6 ore, legionaru a spus:

Cumpăr transformatoare 220v la 9v-12v între 200-400ma. Pot fii de cablaj, din tv care aveau stby pe transformator(LG, goldstar, panasonic) din radiocasetofoane dezmembrate, pot fii și din încărcătoare de Nokia, îl rebobinez la secundar, etc. dar sa nu fie coapte. Vreau 10-20 buc, preferabil de la un singur user.

Încerc să mă încadrez ca și cantitate.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, sorinas a spus:

6-7 buc pot sa-ti dau eu .Daca te intereseaza astept un raspuns.

Ce caracteristici au? Daca se încadrează în parametrii descriși mai sus e ok, și în plus adaug că lungimea trafului sa fie de max 5cm, iar lățime de 3-3,5cm.

Daca, corespund sunt interesat!

Link spre comentariu
Acum 27 minute, validae a spus:

Am nişte trafuri miniatură noi cu două secundare de 7,5V separate.Dar sunt turnate în răşină, nu pot fi rebobinate.

Ce amperaj?

Link spre comentariu

Maxim 200mA.Per total, nu fiecare secundar.Sunt trafuri miniatură italiene, dimensiuni de 3,2 x 3,5 x 2,7cm utilizate în alimentarea electronicii din electrocasnice.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări