zal Postat Martie 19, 2021 Partajează Postat Martie 19, 2021 (editat) Ciobănit, trafo ars şi rebobinat tot pe 115V, multe aiureli tip Dorel. .................... Mor şi nu înţeleg de ce aranjează pozele în ordine inversă. Au mai avut şi alte forumuri buba asta şi au corectat-o. . .. Editat Martie 19, 2021 de zal Link spre comentariu
zal Postat Martie 19, 2021 Autor Partajează Postat Martie 19, 2021 ..... După curăţare. Ce conţinea unul din cond vechi. Link spre comentariu
Dorel Postat Martie 19, 2021 Partajează Postat Martie 19, 2021 Fer vechi. Mai bine altul de la zero decît refăcut acest scott. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 19, 2021 Partajează Postat Martie 19, 2021 Sper sa va fie de folos: https://www.die-wuestens.de/dindex.htm?/k1.htm Link spre comentariu
darius_bv Postat Martie 19, 2021 Partajează Postat Martie 19, 2021 Zal "loveste" din nou, cu aceeasi rabdare si abnegatie dovedite in toate proiectele sale! Bine ai revenit! Din respect pentru tine, voi posta si eu o lucrare, doar sa-mi adun materialele. Numai bine! Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Martie 20, 2021 Partajează Postat Martie 20, 2021 (editat) Bravo, mult succes si rabdare. Astept cu mult interes sa vad in progres aceasta lucrare. Daca mi-ar cere cineva opinia, e o opera de arta ce necesita RESTAURARE. Editat Martie 20, 2021 de victordascalescu54 Link spre comentariu
klauss00 Postat Martie 20, 2021 Partajează Postat Martie 20, 2021 Ce iti e si cu americanii astia de la Scott, au pus OT "cuplate" magnetic. Niste neavizati! Sper ca ati inteles ironia. Link spre comentariu
icar Postat Martie 20, 2021 Partajează Postat Martie 20, 2021 Un proiect interesant! Succes! Link spre comentariu
zal Postat Martie 26, 2021 Autor Partajează Postat Martie 26, 2021 Vă mulţumesc pentru aprecieri şi interes. Timpul e prea scurt, dar vine rîndul şi acestul bătrînel. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum