Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sirma bobinaj

tenzen

Postări Recomandate

Caut sa cumpar 2 role sirma bobinaj 0,25,fiecare minim 500 metri(cam 550g),la preturi din aceasta galaxie.Daca e posibil merge si o singura rola la minim 1000 metri.Rolele pot depasi si acest metraj,mai putin sa nu fie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tenzen

4

• flomar60

2

• BRANCA

1

Pai exact asta am mentionat,sumele par desprinse din alta galaxie,peste 100 ron 250 de grame,la 400 ron kg de cupru,nu imi ramine decit sa ma inchid in baie si sa imi tai venele...In alta ordine de idei,trebuie sa bobinez 2 trafuri pentru un amplificator ce va fi donat,drept urmare,deoarece costurile cu piesele deja au luat-o razna,caut ceva mai de bun simt,nu pe degeaba,dar in niste limite.Multumesc pentru linkuri,deja am rascolit internetul(cam peste tot) inainte de a da anuntul.

Link spre comentariu

0,25mm cu izolatie sau fara izolatie?... sursa mea de conductor emailat vinde kg cu 60lei...însă nu prea am timp sa ajung la depozit... trebuie sa sun și sa intreb daca au diametrul asta... 

Link spre comentariu

D-le Flomar,timpul nu este critic.Nu conteaza daca e cu izolatie sau fara.Diametrul care e necesar pleaca de la 0,23,astfel incit un 0,25 cu tot cu izolatie se incadreaza.Daca as gasi de 0,25 fara sa luam in calcul izolatia ar fi si mai bine.Chestia e sa gasesc,una din variante.Respectul meu pentru interesul acordat acestei probleme.Daca aveti oportunitatea sa ma rezolvati,fara un deranj prea mare,contracost bineinteles,astept!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări