RST Postat Martie 21, 2021 Partajează Postat Martie 21, 2021 (editat) Ar trebui sa postez pentru fiecare in parte, cate 2 poze cu SNR + amplificare globala , la cele 2 frecvente de test, pentru comparatie. E o munca de Sisif ptr mine. Nici nu e topicul potrivit. Pe mine chiar m-a interesat subuiectul...pentru ca nu fac 1000 de preamplifuri, am nevoie de cateva si bune. Nu ar conta daca as da 50 lei pe o componeta,,ideea e sa imi rezolve treaba. In scopul asta am facut si testul. Concluzie partiala si persistenta de vreo 3 ani....ce face China nu se compara cu ce a fost. Calitate net peste. Editat Martie 21, 2021 de RST Link spre comentariu
franzm Postat Martie 21, 2021 Partajează Postat Martie 21, 2021 A fost o vreme când tenesii, stilourile si lanternele chinezesti au fost non-plus-ultra pentru est-europeni. Chinezul stie sa faca si calitate. Chiar daca nu a conceput el produsele. Cât despre tranzistoarele de RF de putere, chinezii au cumparat o fabrica Philips din Olanda. Nu au fost facute public detalii referitoare la transferul de tehnologie. PBC107 în capsula ~ TO92 a fost fabricat de francezi (SGS, Mistral). Link spre comentariu
Postări Recomandate