Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Polemici în gol

KISS

Postări Recomandate

5 hours ago, franzm said:

Nene, vezi ca esti la un pas de plagiat :-)

Va trebui sa-ti ceri voie de la hpavictor sa folosesti aceasta semnatura.

Am cumparat dreptul de autor. 

On topic: Stie cineva, care nu l-a citit pe Self, de ce Tigrul are distorsiuni asa de mici?

Pai e explicat totul in link, pagina Theory of circuit design. Aia cu text numai. Paragraful 4 unde vorbeste de bootstrap. 

Editat de Mircea
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 132
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea

25

• KISS

24

• Marian

23

• sesebe

7

Top autori în acest subiect

Acum 6 ore, Marian a spus:

Nu ma intereseaza de ce crezi tu ca ai scris si despre colectoare, eu am vorbit numai si numai despre emitoare in timp ce tu lasi sa se inteleaga altceva, deci repet, nu adauga de la tine!

Cei 26mV au logica numai atunci cand rezistentele sunt in emitor, si reprezinta polarizarea optima, zona de liniaritate maxima a etajului final, zona unde amplificarea in tensiune in zona de trecere este cea mai constanta.

Si sunt valabili indiferent de tensiunea de alimentare sau valoarea rezistentelor din emitor.

Mai multe poti descoperi citind si tu.

Posibil.

Ar explica insistenta de a-i respinge direct fara pic de analiza.

Nu mai spune d-astea din ''casa'' ca il inveti pe doktoru' depanator si apoi spune ca el stia asta ca repara de la 4 ani, iar ce faci tu cu amplificatoarele alea multimedia sunt niste glume proaste, tu fiind un fraierica al forumului.

Voi nici acum nu v-ati dat seama ca individul nu face altceva pe forum decat sa ridiculizeze oamenii si activitatea acestui forum ? MAi grav e ca incep si altii sa se lipeasca de bataia de joc impinsa de el pe forum.

Link spre comentariu
19 hours ago, KISS said:

Uneori si eu ''visez'' ca mi-am luat Shelby si cand ma trezesc observ ca in garaj e doar un BMW si un Mustang GT500....nici urma de Shelby...

Ford Mustang GT350 sau GT500 = Shelby 

Exista si Ford Mustang GT dar fara 500 sau 350. 

Editat de merck
Link spre comentariu

7 Oameni în toată firea, electroniști cu mai mult de 150 de ani de experiență adunați,

care e concluzia?...Cheia de 14:))))

Haideți să ștergem acest topic și să venim doar cu o soluție pentru domnul cu problema....

Editat de Neagu Raul
Link spre comentariu

De unde ati scos-o pe asta cu cheia de 14 cand tot omul cu dacie stia ca cheia de 13 era totul!:rade:

Unii stiu replica aia: Ce te bagi, esti mecanic? Ai bujii in buzunar? Chei de 13?

Link spre comentariu

Nu-i nici un alt context.

Scrie chiar in imaginea pusa de tine, citez:

The optimum class AB idle bias for a conventional output stage like this is that
amount of current that produces a voltage drop of approximately 26 mV across each of
the output emitter resistors

Se refera la configuratia repetor in emitor, despre ea tot discuta in capitolul ala.

Trebuiesc 26mV pe rezistentele din emitor indiferent de valoarea lor.

Citeste tot capitolul ca sa te lamuresti.

Vezi pagina 301, o sa gasesti cei 260mA curent de mers in gol pentru rezistente de 0,1R, cu aceeasi polarizare optima ca la 330mOhm ( 78mA ), adica cei 26mV.

LE: Pana si simulatorul confirma cei 26mV.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări