Neagu Raul Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Eu vă spun că vă înșelați, https://www.facebook.com/raul.neagu.792/ Dacă nu mă credeți, întrebați-l pe @mac01cu care am vorbit cel mai mult Îmi pare rău însă acuzați fără dovezi Link spre comentariu
adydep Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 (editat) Chiar acum, Neagu Raul a spus: Eu vă spun că vă înșelați, https://www.facebook.com/raul.neagu.792/ Dacă nu mă credeți, întrebați-l pe @mac01cu care am vorbit cel mai mult Îmi pare rău însă acuzați fără dovezi Ioane,contul ăla de pe Facebook e făcut la mișto...las-o baltă...ești om cu o vărstă,dă-o naibi de treaba. Sănătate,noapte bună! Editat Martie 17, 2021 de adydep Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 (editat) Acum 13 minute, adydep a spus: Ioane,contul ăla de pe Facebook e făcut la mișto...las-o baltă...ești om cu o vărstă,dă-o naibi de treaba. Deci în momentul acesta chiar nu pot să imi dau seama dacă glumiți sau nu:))) Ma puteți suna in privat sa va demonstrez ca vă înșelați amarnic, recomand să mă sunați pe Facebook având in vedere că dacă doar îmi auziți vocea aveți să spuneți că tot fac eu ceva mânărie Editat Martie 17, 2021 de Neagu Raul Link spre comentariu
KISS Postat Martie 17, 2021 Autor Partajează Postat Martie 17, 2021 Just now, Mircea said: Asa da. Hai, mai Stefane, ce naiba! Daca intentia ta era buna, nu il punea nimeni la Pubela. Tu chiar nu realizezi ca..''corb la corb nu-si scoate ochii''... Zi-mi si mie .....ce motive a avut Ratza sa stearga topicul ala? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 5 minutes ago, KISS said: Zi-mi si mie .....ce motive a avut Ratza sa stearga topicul ala? 15 minutes ago, Mircea said: Daca intentia ta era buna, nu il punea nimeni la Pubela. Reciteste! NB: Ratza e frate-miu, nu stiai? Link spre comentariu
KISS Postat Martie 17, 2021 Autor Partajează Postat Martie 17, 2021 1 minute ago, Mircea said: Reciteste! NB: Ratza e frate-miu, nu stiai? Multumeste-i ca te apara! ..desi nu e fair-play. Si, ca sa stii, daca vroiam sa ma razbun pe cineva de aici, o puteam face pe oricare alt forum, sunt cam aceiasi useri peste tot. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Daca eu eram moderator in locul lui Marian sau Ratza, erai zburat de vreo 3 zile de pe forum. Faptul ca supararea ta te orbeste nu inseamna ca ceilalti sunt aparati/protejati de cineva. Ia o pauza, cugeta si ai sa vezi altfel viata. Gata, eu am proiecte de facut, nu sa stau la palavre cu tine. Link spre comentariu
maxente Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Si pana la urma cum reglam curentu ala de mers in gol, cu cheia de paișpe ? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 1 minute ago, maxente said: Si pana la urma cum reglam curentu ala de mers in gol, cu cheia de paișpe ? De 10, ca este surub M6. Link spre comentariu
RST Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Eu nu stiu cu cine ati studiat " electronica " in gimnaziu....si chiar aveam incedere ca topicul e doar de divertisment, dar am vazut si la topicurile de " specialitate " ca debitati aceleasi tampenii. N-ar fi rau sa restudiati legile alea simple ale circuitelor.............ca sa nu mai rada cei de clasa 8a ca va " polemizati " pe un rahat elementar, Link spre comentariu
maxente Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 O alta intrebare: inainte sa fi existat acel aparat sfant, analizorul, oare oamenii acelor vremuri reglau amplificatoarele cu furca ? Link spre comentariu
KISS Postat Martie 17, 2021 Autor Partajează Postat Martie 17, 2021 9 minutes ago, maxente said: Si pana la urma cum reglam curentu ala de mers in gol, cu cheia de paișpe ? N-ai auzit ce zice Marian de la Fierbinti? Cica 26mV pe rezistenta din emitor, indiferent de valoarea ei. Cred ca l-a citit pe Self sau Cordell, dar nu stiu sigur ce a inteles... Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 (editat) Am afirmat acum ceva zile ca eu am ascultat fo 2-3 ani de zile Universal Tiger-ul fara sa fac vreun reglaj de curent de mers in gol. E adevarat ca in articolul cu pricina se mentioneaza ca doar cei cu pretentii audio f ridicate ar trebui sa se ingrijoreze. Eu nu m-am ingrijorat. Osciloscop am avut cativa ani dupa, dar oricum nu stiam ce sa fac cu el (adevarat!). Editat Martie 17, 2021 de Mircea Link spre comentariu
KISS Postat Martie 17, 2021 Autor Partajează Postat Martie 17, 2021 3 minutes ago, maxente said: O alta intrebare: inainte sa fi existat acel aparat sfant, analizorul, oare oamenii acelor vremuri reglau amplificatoarele cu furca ? Maxente...inainte de epoca tranzistorilor erau...pe lampi...cu furca se reglau la Corabia, Izbiceni sau Visina, dupa cum am auzit 6 minutes ago, Mircea said: Am afirmat acum ceva zile ca eu am ascultat fo 2-3 ani de zile Universal Tiger-ul fara sa fac vreun reglaj de curent de mers in gol. E adevarat ca in articolul cu pricina se mentioneaza ca doar cei cu pretentii audio f ridicate ar trebui sa se ingrijoreze. Eu nu m-am ingrijorat. Osciloscop am avut cativa ani dupa, dar oricum nu stiam ce sa fac cu el (adevarat!). Acum stii? Zi-mi cum pui sonda sa vezi in ce clasa e amplificatorul? Sper ca realizezi faptul ca ai fost primul ''citat'' in topicul ala sters de fratiorul tau... Link spre comentariu
maxente Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 (editat) Acum 13 minute, KISS a spus: Maxente...inainte de epoca tranzistorilor erau...pe lampi...cu furca se reglau la Corabia, Izbiceni sau Visina, dupa cum am auzit N-ai auzit bine ca ti-au soptit proștii greșit. E pacat sa te iei dupa ei, riști sa ajungi ca ei. Editat Martie 17, 2021 de maxente Link spre comentariu
Postări Recomandate