Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Polemici în gol

KISS

Postări Recomandate

Nu, dar se poate oferi sa le pună el la dispoziție gratis masurarea amplificatoarelor, ca să ne demonstreze ca el chiar știe sa facă astfel de măsurători și are și cu ce. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 132
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea

25

• KISS

24

• Marian

23

• sesebe

7

Top autori în acest subiect

Am venit și eu aici pentru că am citit printre rânduri "Amplificator"

Mă așteptam la o discuție amiabilă însă aceasta este cam toxică

1. Nimeni nu ar trebui să se laude cu ce mașini are în garaj sau orice altceva de genul pe forumul acesta, este un comportament foarte toxic 

2. Sunt de acord cu @Marian, dacă pentru orice repari îți trebuie un manual și nu știi unde și cum să iei măsurători (mai ales în aparate simple), arată că nu știi ce faci și nu ai făcut clasele a 8-a, a 10-a și a 11-a. Nu spun că eu sunt un maestru însă cunosc noțiunile elementare și cum să repar aparate simple fără schemă/manual.

3. Dacă nu s-a ajuns la o concluzie sau un compromis, discuția a fost fără rost ://

Link spre comentariu

Colegul depanator stie foarte bine fizica din clasele a 8-a, a 10-a și a 11-a, insa dupa ce a fost sanctionat pentru un anumit comportament, s-a suparat pe sat (ca-n zicala), si acuma face iures pe forum in chip de razbunare.

E pacat, mare pacat! Dar astia suntem si cu asta defilam.

Link spre comentariu
Chiar acum, Neagu Raul a spus:

Am venit și eu aici pentru că am citit printre rânduri "Amplificator"

Mă așteptam la o discuție amiabilă însă aceasta este cam toxică

1. Nimeni nu ar trebui să se laude cu ce mașini are în garaj sau orice altceva de genul pe forumul acesta, este un comportament foarte toxic 

2. Sunt de acord cu @Marian, dacă pentru orice repari îți trebuie un manual și nu știi unde și cum să iei măsurători (mai ales în aparate simple), arată că nu știi ce faci și nu ai făcut clasele a 8-a, a 10-a și a 11-a. Nu spun că eu sunt un maestru însă cunosc noțiunile elementare și cum să repar aparate simple fără schemă/manual.

3. Dacă nu s-a ajuns la o concluzie sau un compromis, discuția a fost fără rost ://

Măi Ioane măi,vezi de topicul tău de schimburi de la secțiunea de ”Vânzări”,și lasă clonarea pe Elforum.Ești om în toată firea,te ți de copilării și de făcut clone.Asta cu topicul tău de schimburi e ca-n vorba aia:”Schimb Eminescu legat în piele,cu Iliescu legat oricum”.

Link spre comentariu

Am citit și postarea de la care a început totul 

Înțeleg că nu vă agreați dar săracul om aștepta niște răspunsuri și i-a devenit tot topicul un câmp de război, normal că a vrut să mai posteze problema în alte părți de forum :)))

Comportamentul acesta înjositor duce la degradarea integrității forumului, așa că îl rog pe domnul @KISSsă lase trecutul în spate și să treacă peste deoarece dacă ne consumăm viața pe atât....arată ceva despre personalitatea dumneavoastră, și nu de bine...

Link spre comentariu

Acum 4 ore, viobio a spus:

Sunt curios câți știu că biasul se poate face și cu un generator de semnal, osciloscop și sarcină.

Sunt chiar mai multe posibilitati. Ma numarati de mai multe ori daca stiu mai mult de una?

Link spre comentariu
Acum 9 minute, adydep a spus:

Măi Ioane măi,vezi de topicul tău de schimburi de la secțiunea de ”Vânzări”,și lasă clonarea pe Elforum.Ești om în toată firea,te ți de copilării și de făcut clone.Asta cu topicul tău de schimburi e ca-n vorba aia:”Schimb Eminescu legat în piele,cu Iliescu legat oricum”.

Clone?:)))

Asta e singurul cont al meu,

Am pus aia la vânzări ca să dau și eu la oameni piese bune pentru ce aruncă alții, vreau și eu să mai fac rost de tranzistori cu germaniu pentru circuite fuzz sau alte efecte, așa... distrugeți visele unui copil de 16 ani începător cu electronica care încearcă să facă și el rost de piese când stă mai prost cu banii? 

Link spre comentariu
Chiar acum, Neagu Raul a spus:

Clone?:)))

Asta e singurul cont al meu,

Am pus aia la vânzări ca să dau și eu la oameni piese bune pentru ce aruncă alții, vreau și eu să mai fac rost de tranzistori cu germaniu pentru circuite fuzz sau alte efecte, așa... distrugeți visele unui copil de 16 ani începător cu electronica care încearcă să facă și el rost de piese când stă mai prost cu banii? 

Oooo,vai...înseamnă că mai ai un cont @Bogdan Tulearca,asta se lauda ca are 16 ani (când aveam acum... 2 ani ...niște cărți la vânzare,mi-a dat un mesaj și făcea pe ”poverino” că să i le dau moka...) ....lasă să fi tu sănătos...La Multe Clone!!!

De fapt nu-i de mirare,toți îl plângeam pe săracul Miticamy,și el umbla cu prostii,contul @mradu2005 (pe lânga alte 2 conturi care le bănuiesc) sunt tot ale lui.Om bătrân Miticamy,poate să-mi fie tată(dacă se scremea puțin chiar bunic) și se ține de prostii....clone,clonele și clonici.

@mradu2005 pe Elforum

@dumitrumy pe forumul concurent(scuze Vasile)

https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/7249-cum-alegem-un-telefon/

Link spre comentariu
13 minutes ago, franzm said:

Sunt chiar mai multe posibilitati. Ma numarati de mai multe ori daca stiu mai mult de una?

Am deschis un topic pe tema asta, dar l-a mutat cineva la gunoi...era sub nivelul elforum  a regla biasul cu analizorul de spectru.

Link spre comentariu
7 minutes ago, adydep said:

De fapt nu-i de mirare,toți îl plângeam pe săracul Miticamy,și el umbla cu prostii,contul @mradu2005 (pe lânga alte 2 conturi care le bănuiesc) sunt tot ale lui.Om bătrân Miticamy,poate să-mi fie tată(dacă se scremea puțin chiar bunic) și se ține de prostii....clone,clonele și clonici.

@mradu2005 pe Elforum

Ai un raport. Nu iti e rusine?!

Link spre comentariu
Chiar acum, Mircea a spus:

Ai un raport. Nu iti e rusine?!

Poți să-mi faci câte raporturi vrei,@mradu2005 e clona lui Miticamy!

Rușine să-ți fie ție ,nici nu ști despre ce e vorba.

Editat de adydep
Link spre comentariu
3 minutes ago, KISS said:

... era peste nivelul elforum  a regla biasul cu analizorul de spectru.

Asa da.

Hai, mai Stefane, ce naiba! Daca intentia ta era buna, nu il punea nimeni la Pubela.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări