FLORIN-B Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Salve, Unde si cum s-ar putea comanda panglici de interconectare pentru mecanismele laser. :prayer: Se pot gasi in niste cataloage specializate?High Hopes.... :smt006 Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Mai degraba gasesti tot blocul optic. Si eu am cautat doar panglica....fara succes. Citeste codul de pe bloc si cauta-l prin magazine sau pe net. Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Octombrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Problema e ca -i un Mp3 plyer adus de la nemti, si nu scrie nimic pe blocul optic, ori pe panglica...Cheers,Florin :smt006 Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 nu merge folosita o folie de gsm,daca se aseamana la caracteristici? :rolleyes: Link spre comentariu
FLORIN-B Postat Octombrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2007 M-am gandit, dar din ce am vazut pe net, nu prea se potriveste...Florin Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 mergi la unul/mai multe service gsm cu banda ta si intreaba daca au ceva care se potriveste,notezi modelul si cauti pe net la un pret mai mic-daca e cazul Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Eventual fa-i o poza, poate are cineva asa ceva de la alt model care se potriveste. Link spre comentariu
fcon Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Salve, Unde si cum s-ar putea comanda panglici de interconectare pentru mecanismele laser. :prayer: Se pot gasi in niste cataloage specializate?High Hopes.... :smt006Salut! Nu stiu daca nu cumva este prea traziu pentru o interventie pe subiectul acesta...Am avut problema panglicii la un CD Player; bineinteles ca nu am gasit de schimb...Tipul care s-a incumetat sa repare mi-a cerut sarma de Cu de 0,07, izolata si a refacut traseele, conectand firele la capetele traseelor corespunzatoare si fixand de corpul panglicii vechi firele cu scotch subtire. Astfel, a refacut perfect traseele intrerupte, a fixat firele si-a redat functionalitatea intregului ansamblu.Cerinte: vedere buna, rabdare, un pic de indemanare, sarma de Cu de 0,07 si un letcon bun.Succes! Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 recent si pe maica domnului am vazut divesre panglici d-astea,daca n-ai gasit merita sa treci p-acolo Link spre comentariu
fcon Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 recent si pe maica domnului am vazut divesre panglici d-astea,daca n-ai gasit merita sa treci p-acoloConfirm. Cum mergi, pe partea dreapta, spre capat, daca tin bine minte, un magazin cu scari (?). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum