GanMark Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 L-am cumparat demult si nu l-am utilizat caracteristici ce mai retin.... dimensiuni utile 297 x 210 x 50 mm motor frezare brushless de 80w conectivitate USB sasiu poliamida pret 999 lei Link spre comentariu
GanMark Postat Martie 17, 2021 Autor Partajează Postat Martie 17, 2021 model pCARVE 2 la rubrica cnc este detailata.... soft grlbControl Link spre comentariu
FloreaIon Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Ceva poze cu realizarile facute cu el? Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 7, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Sincer nici un pcb nu am facut....si nu ma pricep doar s-a facut testul si atat acum studiez grblControl cu care se conecteaza cnc vad ca nu e complicat dar lipsa de timp revin cu poze daca reusesc Link spre comentariu
GanMark Postat Aprilie 8, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Am facut o simulare... din sprint layout , gerber , gcode la grblControl pana aici e ok , trebuie sa cumpar V bit pentru a realiza un pcb dar si aici trebuie sa ma documentez Link spre comentariu
GanMark Postat Mai 7, 2023 Autor Partajează Postat Mai 7, 2023 Pret nou.... 599 lei Link spre comentariu
yoo Postat Mai 9, 2023 Partajează Postat Mai 9, 2023 Bună ziua. Sunt interesat de router. Posibil sa vin personal sa îl ridic. Mai multe detalii pe mesageria privata va rog. Link spre comentariu
GanMark Postat Mai 11, 2023 Autor Partajează Postat Mai 11, 2023 La 09.05.2023 la 13:15, yoo a spus: Bună ziua. Sunt interesat de router. Posibil sa vin personal sa îl ridic. Mai multe detalii pe mesageria privata va rog. Buna cnc-ul s-a vandut , imi pare rau ca nu am postat mai repede nu am vazut notificarile pe telefon Numai bine Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 11, 2023 Partajează Postat Mai 11, 2023 Și a ajuns cu bine prin curier. Acum timp și chef de munca sa fie. Link spre comentariu
GanMark Postat Mai 13, 2023 Autor Partajează Postat Mai 13, 2023 La 11.05.2023 la 20:34, Stefan a spus: Și a ajuns cu bine prin curier. Acum timp și chef de munca sa fie. Ma bucur mult succes Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 13, 2023 Partajează Postat Mai 13, 2023 Un prim test in aer așa de curiozitate, nu am freze și nici nu vreau să le rup din prima. Mai e mult până reușesc să-l pun la treabă plus câteva modificări hardware dar cine știe când reușesc. (emergency stop, z probe și poate ceva plexic și aspirație). Link spre comentariu
GanMark Postat Mai 16, 2023 Autor Partajează Postat Mai 16, 2023 Super Cred că am pe undeva ceva freze ,nu mai rețin de care și burghiu carbura Sincer am uitat de ele Le caut și le trimit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum