Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator bun

Haralambie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• csl1131

3

• Haralambie

3

• margarit2001

2

cred ca suna naspa...(stiu caz suna naspa, ca am vreo 2 amp-uri cu asa ceva acasa, si nu imi plac cum suna...) ...si tda-ul e in clasa AB........in schimb am si un amp cu un stk,si suna MULT mai bine.....dar o schema in clasa A tot nu imi zice cineva..???vreau sa fie cam de minim 50W, si max 100, pt ca vreau sa o folosesc la niste medii+ inalte, si amplificarea pt basi o sa o fac in clasa ab, si o sa pun si crossover activ....pt un amp de bas de 300-500W imi trebuie amp de medii+inalte de minim 50, sau poate 100W....ce ziceti,sa fac amplificarea pe 2 cai, sai pe 3 cai, si sa pun diltru activ la fiecare,bas,medii,inalte, sau numai un amp de bas + unu pt medii-inalte...???

Link spre comentariu

margarit2001 mersi, exact ce cautam.... cred ca o sa ma apuc cat de curand de ala de 60W si eu...fix ce cautam....

nu,nu am luat in considerare ce putere mananca alea in clasa a, da oricum o sa le pun intr-o cutie separata, asa ca...oricum am un traf de vreo 500-550W, ajunge pt 2 de 60W....

PS nu mai ai cumva si cablajul de la amp-ul ala de 60W...pls...???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări