Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dayton audio,Dats V3

gogix sorin

Postări Recomandate

Doresc sa cumpar Dats v3,dar singurul loc care poate fi cumparat,este avmall,cu o diferenta de aproape 300 lei fata de partexpres,sua.

Am vazut ca masoara esr/lcr.Am un lcr metru,dar acuratetea lui lasa de dorit,inductori sunt afisati sub nivelul lor,cu 10-15%,conzi i masoara bine,la fel si rezistori.

Nu stiu cat de bine masoara dats v3,dar aici scrie: Measure a both the inductance and DC resistance of a coil with just one click. The DATS V3 is accurate from 0.05 mH up to 100 mH.

L-as lua pentru,masurarea parametrilor T/S si Esr/Lcr metru.Se merita investitia?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gogix sorin

3

• AdR!@N

1

• ex.escu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut, de ceva vreme am inceput sa ma joc cu aplicatia REW de la Room Acoustics Software impreuna cu o placa de sunet cu intrare stereo de microfon pentru masurarea difuzoarelor. 

Aplicatia REW este gratuita, mai trebuie o placa de sunet decenta cu intrare Stereo pentru microfon iar cablul ti-l faci singur.

Vezi clipul de mai jos, daca prezinta interes pot sa iti dau detalii cu ce am utilizat eu.

Din ce am cautat pe net, jucaria Dats ar fi tot o placa de sunet montata intr-o cutie frumoasa + rezistentele necesare masuratorilor.

Link spre comentariu

Salut Adrian,am vazut de mult clipul.

Ma gandeam,ca nu mai trebuie sa cumpar un ESR/LCR metru,separat,luand acest dayton,dats v3.

Am mai multe placi audio,usb si interne,aplicatia rew,o am pe win si linux.

Link spre comentariu

Pot sa va spun ca dayton dats v2 e util ,simplu de utilizat, precizia e buna ; primiti modulul , un cd de instalare si un resistor de calibrare.Permite masurarea capacitorilor mai precis si mai detaliat comparativ cu un esr/lcr.Posibil v3 sa fie imbunatatit.

Despre preturi, acestea au crescut, la par..-exp.. , pretul real e cel de lista+ tva-ul lor (5-10%, functie de stat) + transport (peste 100$ e gratuit),uneori mai au si reducere; orientativ, pentru europa se echivaleaza 1$=1E +taxe, adaos,etc.

Link spre comentariu

Buna ziua,nu ma intereseaza v2,ci v3.

Versiunea 2 este exact ce face Marius T,in clipul de mai sus.binenteles cu aspect comercial.

Am vorbit cu cineva in america,dar vine la mijlocul lunii mai,iar alt amic in iulie.

Zi faina!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări