cipcirip Postat Martie 20, 2021 Partajează Postat Martie 20, 2021 Cauta 2 relee cu bobina la 230 v si 2 contacte NO. Fiecare va fi comandat de termostatul corespunzator. Cate un contact NO va comanda pompa corespunzatoare iar contactele libere se leaga in paralel si merg pe comanda centralei. Am facut ceva similar, dar cu vana cu 3 cai, motorizata. Link spre comentariu
Luciano Postat Octombrie 18, 2022 Partajează Postat Octombrie 18, 2022 La 15.03.2021 la 23:48, Andrei Barbu a spus: Salut, Am nevoie de un sfat pentru automatizarea incalzirii unei case cu 2 nivele (parter/etaj). Incalzirea este prin pardoseala si exista distribuitoare pe fiecare nivel. In fiecare distribuitor este un grup de amestec si pompare. M-am gandit sa pun cate un termostat pe nivel. De la fiecare termostat duc un cablue (cu 2 fire) la un releu de unde comand pompele (cate una pe nivel). Tot din releu plec cu cablurile spre centrala. Aici intervine problema. Am 2 cabluri (cu cate 2 fire fiecare) pe care trebuie sa la leg la o centrala, unde am 2 intrari. Cum se pot lega firele la centrala? E suficient sa le trec prin niste cleme (sa fac din 4 doar 2) sau se procedeaza altfel? Am atasat o schema pe care vreau sa o urmez, insa e pe o zona. Eu spre centrala o sa plec cu 4 fire (nu cu 2 cum e pe schema). Sigure trebuie legate cumva, dar nu stiu cum. Multumesc in avans pt. orice sfat, Andrei Salut Andrei , ai rezolvat problema cu legarea centrelor de comanda ? Daca da imi zici cum ai facut , in acceasi situatie sunt si eu . Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 La 18.10.2022 la 12:33, Luciano a spus: Salut Andrei , ai rezolvat problema cu legarea centrelor de comanda ? Daca da imi zici cum ai facut , in acceasi situatie sunt si eu . Cum a spus si @cipcirip. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum