ClashGamingRO Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 (editat) Salut, doresc sa realizez unu robot biped. Problema este ca nu stiu de unde as putea procura (online) in Romania servo motoare care nu sunt chinezarii. Am nevoie neaparat de un servo dublu (vezi in poza atasata 1) sau pot folosi unul normal? Nu gasesc in Romania un servo motor de acest fel la un pret relativ ieftin. Daca nu e neaparat, am reperat online un model normal MG996 dar nu stiu daca e original. Imi puteti recomanda un site din Romania de unde le pot cumpara cu toate accesoriile necesare? Multumesc anticipat. Buget maxim 45 lei per servo daca nu e dublu. Editat Martie 15, 2021 de ClashGamingRO Pe ici pe colo Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 (editat) Www.sierra.ro daca vrei ceva de calitate. Acuma, cat esti dispus sa platesti e problema ta. Ce ai nevoie, ca e simplu sau dublu tu stii ce proiect faci. Spor la treaba! Editat Martie 15, 2021 de Mircea Link spre comentariu
manolo Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Toate servourile sunt facute in china ,dar sunt firme si firme ,ce doresti nu va fi 45 lei ,poate vo 150 sau mai mult daca vrei ceva de calitate ,ce ai gasit tu MG 996 sigur sunt facke. Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Martie 16, 2021 Autor Partajează Postat Martie 16, 2021 Oh, ok Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Martie 20, 2021 Autor Partajează Postat Martie 20, 2021 Ce spuneti de acest servo (poza)? Nu am mai deschis alt post doar pt o întrebare. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 20, 2021 Partajează Postat Martie 20, 2021 Inainte sa decizi dupa pret ce servo cumperi, e bine sa intelegi cum si ce poate un servo. Orice servo, analogic sau digital, are o anumita caracteristica: cuplul. Adica iti zice cat de forțos este. Ai facut vreun calcul mecanic? Esti sigur ca cuplul furnizat de chinezaria aia ordinara din linkul tau este suficient cat sa miste robotul tau? Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Martie 20, 2021 Autor Partajează Postat Martie 20, 2021 Acest servo motor e pentru alt proiect. Doream sa stiu daca acest servo motor merita cumparat. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 20, 2021 Partajează Postat Martie 20, 2021 Pentru chestii de mica importanta sau care pot fi recuperate usor in caz de defect de servo este OK. Pretul reflecta calitatea. Link spre comentariu
ClashGamingRO Postat Martie 20, 2021 Autor Partajează Postat Martie 20, 2021 Multumesc. Doresc sa cumpar 2 si sa le folosesc la o mini tureta cu laser controlata prin joystick. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum