liviu_mad Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 mainboard BORDEAUX PLUS BN41-00813B-MP1.0 sursa BN44-00155A ce se intampla cu el ? merge corect tipm de 10 s si apoi se restatreaza la infinit dar tot la 10s am verificat ceurile din sursa si sunt ok, am scos mufa de la invertor si de la t-con si am pus 3.3v pe standy la sursa tensiunile din sursa nu se modifica deloc si am sunet dar tot 10s deci am doar o tensiune de 5v si una de 12v catre mainboard si se mentin dar acelasi efect de restart nu stiu de ce sa ma mai iau , ca am ramas cu sursa care este buna si cu placa de baza care face pe nebunul oare este vreo protectie de la invertor? cum pot anula asta? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Cred ca este problema de soft Link spre comentariu
liviu_mad Postat Martie 15, 2021 Autor Partajează Postat Martie 15, 2021 si ma puteti ajuta cu un soft , dump? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Nu am pt. acest model din pacate, mai asteapta poate au colegi Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Eu cred, aproape sint sigur defapt, ca sint condesatorii elatrolitici de pe main board defecți. Asta dacă nu cumva e o problema termica. Cum ai verificat condesatorii? Cea mai buna metoda este sa masori rolul de tensiune la borne cu un osciloscop setat pe AC. Contrar la ceea ce se scrie aici pe forum, cazurile cind este "defect" SW fără sa fie defect ceva HW sint foarte foarte rare. Link spre comentariu
KISS Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 12 minutes ago, sesebe said: Eu cred, aproape sint sigur defapt, ca sint condesatorii elatrolitici de pe main board defecți. Asta dacă nu cumva e o problema termica. Cum ai verificat condesatorii? Cea mai buna metoda este sa masori rolul de tensiune la borne cu un osciloscop setat pe AC. Contrar la ceea ce se scrie aici pe forum, cazurile cind este "defect" SW fără sa fie defect ceva HW sint foarte foarte rare. Adevarul e ca tu stii mai bine ca toti.... Inca nu uit de baretele alea Samsung, cumparate degeaba. Daca vrei, vorbesc cu baietii aia de la Samsung Romania si iti gasesc vreun loc pe acolo, la Service-Garantii. Link spre comentariu
liviu_mad Postat Martie 15, 2021 Autor Partajează Postat Martie 15, 2021 am scos cate unul din sursa si am verificat cu un esermetru Link spre comentariu
adydep Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 (editat) Saltă capacul de tablă de pe procesoarele de deasupra SCART-urilor și schimba c-urile elco. de acolo.Daca tot te supara,vezi ca e posibil sa se ambaleze vreun LDO și-i scade tensiunea pe iesire...legi câte un fir ,și pui aparatul pe fiecare ieșire în parte,sau pui degetul pe el și vezi care ambalează(vezi să nu-ți faci beșici/bășici pe deget). Editat Martie 15, 2021 de adydep Link spre comentariu
stefank Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 schimbati cele 4 elco : 2 de 1000 de sub carcasa metalica ce acopera procesorul si 2 de 1000 de linga Link spre comentariu
liviu_mad Postat Martie 16, 2021 Autor Partajează Postat Martie 16, 2021 cu osciloscopul am verificat si nu am riplu , sa incerc cu alele 4 c de 1000 Link spre comentariu
liviu_mad Postat Martie 16, 2021 Autor Partajează Postat Martie 16, 2021 am desfacut si sub radiator si au mai fost inlocuiti condensatorii si niste stabilizatori pe aia dinafara ecranajului iam inlocuit si degeaba cred ca o protectie trebuie anulata , dar care? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Nu ai ce protectie sa anulezi la procesor. Condesatorii aia care au fost schimbati mai schimba-i odata. Link spre comentariu
vizicon Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 https://files.fm/u/psqdn587r Vezi si tu aici . Link spre comentariu
liviu_mad Postat Martie 16, 2021 Autor Partajează Postat Martie 16, 2021 forumul asta a ramas decat 5 oameni care se cearta intre ei , paralel cu subiectul. sefu sitului nu vedeti asta ca se deviaza de la subiect cearta si luat la misto Link spre comentariu
profimex Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 din cate stiu eu la modelul acesta se duce stra-6159 din sursa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum