Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bluetooth pe orice mașină

gsmgsa

Postări Recomandate

Salutare! Am folosit un modul bluetooth tip "Bluetooth audio model MH-M28" achiziționat  de pe site-ul cu e-... L-am conectat la un mp3 player auto Sony CDX-GT20 Astfel: Vdd (5V) de pe modulul radio, GND la masa de putere; de pe conectorul unității  de disc am legat Rch si Lch la marcajul R respectiv L de pe modul. Agnd trebuie conectat la masa audio, diferită  de masa de putere (A-GND de pe conectorul unității  optice). Pentru acest aparat, deoarece se activează optiunea "mute" când se introduce SILENT CD în  unitate și  astfel se aude mult prea încet,  (+când se schimbă  track-urile pieselor, ori când e liniște  pe înregistrarea  audio), am tăiat  pe placă  semnalul "Z_mute" de pe același  conector al unității  optice, acum se aude perfect și  la aceeași  intensitate chiar și  când  se schimbă  track-urile pe Silent CD. Imaginea discului silentios o găsiți  gratuit pe net.

Am atașat  și  2 poze. Probabil că vă  va ajuta la modele similare de unități  radio-cd. Numai bine!

placa.jpeg

modul bt.jpeg

Editat de gsmgsa
incarcat poze
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gsmgsa

1

• ionutz2013

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acelas lucru am fscut eu la un cd player kenwood pe semalul de la cd. Dar am intrerupt tensiunea pe pinul mute, iar in loc de cd cu silent am pus un cd invers. El incerca sa citeasca cd dar dadea eroare, amplif de putere ramand activ permanent. Se auzea super belea. Nu trebuie cd cu silent. Merge orice cd introdus invers cu scrisul pe partea lentilei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări