gsmgsa Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 (editat) Salutare! Am folosit un modul bluetooth tip "Bluetooth audio model MH-M28" achiziționat de pe site-ul cu e-... L-am conectat la un mp3 player auto Sony CDX-GT20 Astfel: Vdd (5V) de pe modulul radio, GND la masa de putere; de pe conectorul unității de disc am legat Rch si Lch la marcajul R respectiv L de pe modul. Agnd trebuie conectat la masa audio, diferită de masa de putere (A-GND de pe conectorul unității optice). Pentru acest aparat, deoarece se activează optiunea "mute" când se introduce SILENT CD în unitate și astfel se aude mult prea încet, (+când se schimbă track-urile pieselor, ori când e liniște pe înregistrarea audio), am tăiat pe placă semnalul "Z_mute" de pe același conector al unității optice, acum se aude perfect și la aceeași intensitate chiar și când se schimbă track-urile pe Silent CD. Imaginea discului silentios o găsiți gratuit pe net. Am atașat și 2 poze. Probabil că vă va ajuta la modele similare de unități radio-cd. Numai bine! Editat Martie 15, 2021 de gsmgsa incarcat poze Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Aprilie 30, 2023 Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Acelas lucru am fscut eu la un cd player kenwood pe semalul de la cd. Dar am intrerupt tensiunea pe pinul mute, iar in loc de cd cu silent am pus un cd invers. El incerca sa citeasca cd dar dadea eroare, amplif de putere ramand activ permanent. Se auzea super belea. Nu trebuie cd cu silent. Merge orice cd introdus invers cu scrisul pe partea lentilei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum